2777
2789
عنوان

اونایی که بعد از کلی تلاش و سختی مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 80 پست
خانمي دكتر خيلي مهمه، من سه ماه بعد از اقدامم رفتم دكتر، چون ميدونستم تنبلي شديد دارم، از دكترم خواه ...

باور کن تا الان بیش از 5 تا دکتر عوض کرد😔

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
بخدا عین منی تازه مادرمم فوت کرد این بین بیشتر دارم دیوونه میشم

عزيزدلم خدا بيامرزه مادرتو😔

انشالله مامان ميشى مياى منو تو تاپيكت صدا ميكنى كلى ذوق كنم برات

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزدلم خدا بيامرزه مادرتو😔 انشالله مامان ميشى مياى منو تو تاپيكت صدا ميكنى كلى ذوق كنم برات

مرسی دورت بگردم انشالله خدا به هممون یه نی نی صالح و سالم بده

درد داره خیلی؟؟؟

نه اصلا مثل معاینه رحمو باز میکنن بعد یه چیزی مثل سوند پلاستیکی وارد رحم میکنن بعد با آمپول از طریق همون سوند اسپرمو تزریق میکنن تا نیم ساعت دراز میکشی بعد اینقد عمیق اسپرم تزریق میشه میره تو حفره رحم حتی یه قطره هم بیرون نمیریزه

ما آبادانیا   
عملش و هزینه شستشو شد 678 بجز داروها

چه خوب. من فکر میکردم خیلی باید بیشتر باشه، کدوم بیمارستان؟! الهی به حق بزرگی خدا میای خبر نی نی دار شدنت رو میدی همینجا ما هم خوشحال میکنی. 

چه خوب. من فکر میکردم خیلی باید بیشتر باشه، کدوم بیمارستان؟! الهی به حق بزرگی خدا میای خبر نی نی دار ...

عزیزم مرسی.داروها هم بستگی به شرایط خودتون داره.بمن لتروزول و دوتا سینال اف داد ویتامین ایی کیوتن و قرص ویتامین ب داد با سینال اف فولیکولم خوب رشد نکرد بعد بهم 4 تا hmgکارما داد البته اینا آمپولای ضعیفی هستن 

من مرکز جهاد دانشگاهی اهواز انجام دادم فردا باید برم آز بدم برام دعا کنید

ما آبادانیا   
عزیزم مرسی.داروها هم بستگی به شرایط خودتون داره.بمن لتروزول و دوتا سینال اف داد ویتامین ایی کیوتن و ...

سلام عزیزم آزمایش دادی؟ چی شد؟ 

عزیزم مرسی.داروها هم بستگی به شرایط خودتون داره.بمن لتروزول و دوتا سینال اف داد ویتامین ایی کیوتن و ...

من حتما منتظرم بیای خبر بدی. انشالله با خبر نی نی دار شدنت میای❤️❤️❤️

من حتما منتظرم بیای خبر بدی. انشالله با خبر نی نی دار شدنت میای❤️❤️❤️

چشم حتما برام دعا کن خیلی دلشوره دارم ان شالله بحق فاطمه زهرا خدا نگاهی بهمون کنه همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه

ما آبادانیا