2777
2789
سلاااااااااام عزيز دل🙋‍♀️ الان اينجا رو به آتيش 🔥🔥🔥بكشونم 😂🤣😂😂🤣 ببين چه همه پول اين وسطه ...

الی جون کی بریم دزدی  

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
آخيبيييييييييييي خيالم تخت خواب شد 😃 حالا با اين همه پول چه كار كنيم 😍

بریم کانادا😅😅😃😃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دزدي كوجا بود 😒 اين حقمونه  مال مونه  سهم مونه  اصلا مال ماست  از اولش مال ...

ها راس میگویی..همین امشب بریم؟ حساب هارو خالی کنیم فرداش هم کانادا  

ساک تو امشب ببند😃

😹😹 بیت ترامپ

از ترامپ خوشم میاد.. خونه رونالدو چطوره دستبرد بزنیم🤔

نه ديگه خيييلي پولدار شديم  ميتونيم سفر دور دنيا بريم 😃 نظرت 🤔

مگه همه پولدار نمیرن کانادا؟؟ خب ما سنت شکنی میکنیم میریم جزایر قناری خوبه دوس داری؟

ها راس میگویی..همین امشب بریم؟ حساب هارو خالی کنیم فرداش هم کانادا     ساک تو امشب ببند😃

بلي كه راست ميگويم به من ميگوين الي راستين 😃

بريم 😍

ساك نميخواد ديگه گذشت اون دوره بي پولي الان پووووولداريم هر لحظه اراده كنيم واسمون از شير مرغ تا جون آدميزاد مي يارن🤭

تونستید بزنید 

شما هم بیا..واسه بالا رفتن از دیوار به یه مرد احتیاجه😁

جدی اصلا دوست داشتنی نیست 😀 زنش لهنتی خیلی خوشتیپه 

ترامپ کله حنایی بامزه س که😀

از حساب کسایی ک از راه حرام و مال مردم خوری پولدار شدن کلللی برمیدارم 

میریزم حساب همه فقیرا 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

از ترامپ خوشم میاد.. خونه رونالدو چطوره دستبرد بزنیم🤔

ياسي جون من جورابامو سوراخ كردم آماده است تو هم آماده كن بكش سرت بريم 😂🤣🤣🤣

فقط من قلاب بگيرم تو بري بالا يا تو ميگيري الان هماهنگ بشيم با هم 

بعد من لباسم سرخابي پوشيدم با گلهاي زرد قناري تو زرد بپوش با گل سرخابي با هم ست بشيم😍