2777
2789
بله ولی موقعیتش پیش بیاد آدمم برای خطاش دلیل تراشی  می کنه

نه نه من نمیرم سراغ گناه .سعی نکن منو وسوسه کنی 😂

تازه انقدر امانت دار خوبیم اخیرا حدود ۳۰۰ میلیون طلا و پول نقد و سوییچ اپتیما اوردن امانت دادن بهم 😎 میخواستم باهاشون فرار کنم برم کانادا وجدانم اجازه نداد 🤣

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آسیب  خیلی  جزئی باشه فکر کنم  از لحاظ شرعی به تفاوت هایی داره  همون ۱۰۰۰ ت ...

نه واقعا تفاوتی نداره . جریان امام علی)ع) و برادرشون جناب عقیل رو که خاطرتون هست ؟ 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

پول از برادران لاریجانی. کلللللللللل حساب شو نا کلشووو

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
ولی با ۱۰۰۰ تومن چیزی از کسی کم نمی شه  

من تو نظر سنجیت نبودم 

ولی واقعا حتی هزار تومن حاضر نیستم حتی از همون اختلاسگراش بردارم 

نه اینکه پولدارما نه ،نه اینکه نیاز ندارم ،میترسم از این پولا حتی همون هزار تومنیش 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حرفتون شعار نیست؟ شاید اگه موقعیتش جور بشه همه مون اینکارو کنیم..با این توجیه که هزار تومن چیزی نیست ...

با تمام وجودم حاضرم قسم بخورم که در بدترین شرایط اینکارو نمبکنم حتی هزار تومن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️