پول از برادران لاریجانی. کلللللللللل حساب شو نا کلشووو
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
ولی واقعا حتی هزار تومن حاضر نیستم حتی از همون اختلاسگراش بردارم
نه اینکه پولدارما نه ،نه اینکه نیاز ندارم ،میترسم از این پولا حتی همون هزار تومنیش
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
حرفتون شعار نیست؟ شاید اگه موقعیتش جور بشه همه مون اینکارو کنیم..با این توجیه که هزار تومن چیزی نیست ...
با تمام وجودم حاضرم قسم بخورم که در بدترین شرایط اینکارو نمبکنم حتی هزار تومن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️