2777
2789

عاشقش میشه میکشتش بعد خودشو میکشه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش میشه میکشتش بعد خودشو میکشه

این قضیه برا چ زمانی

تازه اتفاق افتاده 

خوب مگه زن و شوهر نبودن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
این قضیه برا چ زمانی تازه اتفاق افتاده   خوب مگه زن و شوهر نبودن

نوشته بود شوهر خواهر شوهرم زن ۳۰ سالشو کشته بعد صحنه سازی کرده که خودکشی بوده. قاضی و پزشک قانونی هم خریده

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

خانومه میفهمه ک شوهرش چیزه..مرده زنشو دار میزنه بعدم میگه خودکشی کرده.پزشک قانونی و قاضی رو هم خریده...خونواده دختره هم کاری نمیتونن بکنن.

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

مرده عاشق خاهز زنش میشه خودشو و اونو با هم میکشه

اینا از کجا اومد؟؟😲😲

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
نوشته بود شوهر خواهر شوهرم زن ۳۰ سالشو کشته بعد صحنه سازی کرده که خودکشی بوده. قاضی و پزشک قانونی هم ...

یا خدا

چ ترسناک 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست