2777
2789
عنوان

اقا شما قضاوت کنین

83 بازدید | 18 پست

نظرتونو بگید؟

میخوام بدونم من حساسم یا مادرشوهرم بیفکره😳

مادرشوهرم یه دست لیوانو پارچه قدیمی شیشه ای که تو ویترین اشپزخونه مادرش دیده بودم جانداره رد کردن داده به من فقط شیشه ایه سادست و حتی حبابهاشم معلومه.

حالا توی یه مهمونی به دختر دختر عمش اومده یه دست فنجونو قوری قهوه خوری مارک که تو کارتن بوده و گفته مال جهاز سی سال پیشمه دست نخورده وگفته چون دخترندارم میدمش به تو .پدرشوهرمم توجمعشون به دختره گفته ماکه دخترنداریم کسیو نداریم این عتیقه هاروبهش بدیم چون تو خاستگاربرات اومده میدیمش به تو .

حالا من این وسط چیکارم که میگن کسیو نداریم یااینکه به اون گفتن جای دخترمونیو...ولی تاحالا به من اینجوری حرفی نزدن تواین چندساله.(اینم بماند که هردفعه نوع کادو دادنش به من با بقیه فرق میکنه .واینکه قبلابعد عقدمون به من توجمع گفته عروس هیچوقت دخترم نمیشه چون دخترم پسرمه حالا اینا مهم نیست)

شما جای من برداشتتون ازشون چیه ؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا هخر کی باشه ناراحت میشه

ولی اگه شوهرتون مرد  عاقل و خوبیه ولش کن

با شوهرت بحث نکن که رو تون بهم باز بشه

ولی کارشون واقعا بده مخصوصا که جلو شما مدام جار میزنن که عروس جای دختر نیست و....

قطعا هخر کی باشه ناراحت میشه ولی اگه شوهرتون مرد  عاقل و خوبیه ولش کن با شوهرت بحث نکن که رو ...

دقیقا سر ندونن کاریاشون همش بحث داریم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

[QUOTE=117568247]بیخیال به چه چیزایی فک میکنیدا!بخاطر این فکراوحرفای خاله زنکی خودتوپیرنکن اسی[یعنی بیخیال رد شمو هردفعه ببینمو سکوت کنم؟

دقیقا سر ندونن کاریاشون همش بحث داریم

کارت اشتباهه 

اینجوری فقط شما بده میشی

از ته دل میگم خواهرانه میگم

اگه شوهرت خوبی هاش زیاده نکن اینکارو

نهایت حرفش ممکنه بگه 

ببخشید به تو چه 

مال خودشونه میخوان اتیش بزنن

اصلا ارزش نداره اعصابتو خراب کنی

[QUOTE=117568247]بیخیال به چه چیزایی فک میکنیدا!بخاطر این فکراوحرفای خاله زنکی خودتوپیرنکن اسی[یعنی ...

نه انقد بهش فک کن تا بشه اینه دق برات😐  ول کنا همونطورکه هیچ مادرشوهری جای مادرونمیگیره هیچ عروسیم نمیتونه جای دخترباشه این به اون در وللش

خدایاشکرت
کارت اشتباهه  اینجوری فقط شما بده میشی از ته دل میگم خواهرانه میگم اگه شوهرت خوبی هاش زیاده ...

دقیقا اره👌

نه انقد بهش فک کن تا بشه اینه دق برات😐  ول کنا همونطورکه هیچ مادرشوهری جای مادرونمیگیره هیچ عر ...

اره ولی لااقل ادمو جلو جمع فامیلاش خورد نکنه.احساس حقارت کردم که انگار ادمو نمیبینن بقیه چی میگن .خواستم تو این تایپیک ببینم شماهم هم نظرید یامن حساسم .پس شماهم هم نظرید😥

دقیقا اره👌

من زیاد نظر نمیدونم ولی وقتی احساس کنم استاتر مثل خودم جوشیه بهش حتما میگم با خودت این کارو نکن

الان کمر مو بستم چون مثل رباط باید بشینم وپاشم

کمتر برو تو جمع شون

چیزی که باعث عذابته دور کن

فک میکنی شوهرت نمیبه

میبینه چشم داره عقلم داره ولی بین خانوادشو همسرشه مسلما سکوت میکنه بحث بالا نگیره

پس شماهم بجای حرص و جوش بعد مهمونی بزن و برقص

چون خودم دارم کم کم رو خودم کار میکنم

یادت نره تنها کسی که بتونه کمکت کنه خودتی

برو رو سجاده سبزت با خود خدای مهربون راز و نیاز کن که نگی تو دلم موند بری به شوهرت بگی تخلیه بشی

راه تخلیه این نیست

من زیاد نظر نمیدونم ولی وقتی احساس کنم استاتر مثل خودم جوشیه بهش حتما میگم با خودت این کارو نکن الا ...

ممنون از راهنماییت🙏