2777
2789
عنوان

اقا شما قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست
اره ولی لااقل ادمو جلو جمع فامیلاش خورد نکنه.احساس حقارت کردم که انگار ادمو نمیبینن بقیه چی میگن .خو ...

این مهم نیس ک چندنفرباهات هم نظرن!مهم اینه که به چیزی ک ناراحتت میکنه اونم همچین چیزی فک نکنی هرچی بیشتر توش کنکاش کنی بیشتراذیت میشی اگه خیلی ناراحتت میکنن توجمعاشون نرو یاحداقل کمتربرو ولی اینکه بعدازهرحرفی ک بت زدن بیای بشینی هی فک کنی هی فک کنی خودت پیرمیشی فقط

خدایاشکرت
خب بعدش چیکار میکنی

من به خودم نمیارم

شوهر بدبختم گناهی نداره که اونم اذیت کنم

خانوادش بدرفتار کردن

منن کمتر میرم و میام

با این حرفها خودشونم جلو مردم خراب میکنن

مردم بچه نیستن که وقتی بشنون که اینطوری حرف میزنن حتما بدشون میاد ولی روبه رو چیزی نمیگن

اندازه یک روز ناراحت میشم ولی بعدش دیگه آروم میشم و اهمیت نمیدم

من هرچی شادتر و موفق تر باشم و رابطه م با شوهرم خوب باشه

چشمشون در میاد و حتما حرص میخورن

پس ذهنت رو زیادی درگیر نکن گلم

همه مادرشوهرا همینن

والا هیچ مادرشوهری هم مثل مادر خود آدم نمیشه😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خودم نمیارم شوهر بدبختم گناهی نداره که اونم اذیت کنم خانوادش بدرفتار کردن منن کمتر میرم و م ...

ایول به تو

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره