2777
2789
عنوان

سوال دارم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 127 پست
منظورم اینکه محجبه بودن چه فایده وقتی یه شوهر هیز و چشم چرون پرورش میدن با محجبه بودنشون. شوهراشون ن ...

من اصلا نمیخام نظر خودمو بهتون تحمیل کنم ولی واقعیت ماجرا این طور نیست من اطرافیانم اکثرا محجبه هستن شوهرانشون هیز نیست شکر خدا آرامش خیلی خوبی تو زندگی شون 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته هرکی زنش آراسته و به روزه بی غیرته؟؟؟

عزیزم من نگفتم آراسته و به روز ربطی به غیرت داره

مگه به روز بودن یعنی مانتوی جلوی باز پوشیدن؟ آرایش خیلی زننده و تند ؟ 

مرد حس مالکیت روی خانمش داره ، شیک و به روز بودن منافاتی با حجاب نداره عزیزم

مگه با مانتو نمیشه با حجاب بود؟

من با حجابم ولی حتی یه مانتو گشاد و رنگ مشکی هم ندارم

البته گاهی چادر نمی پوشم ولی مانتوم به روز و رنگیه! زیرشم شومیز نسبتا بلند تا وسطای رونم میپوشم که خشتکم پیدا نباشه 

اگرم آستین مانتوم کوتاه یا سه رب باشه ساق دست خوشگل با مانتوم ست میکنم

کفشمم همیشه پاشنه بلنده

آرایش هم معمولا دارم ولی نه غلیظ و حال به هم زن

روسریم هم مدلای خوشگل میبندم ولی موهام بیرون نیس!

تعریف از خودم نمیکنم

ولی لخت شدن نشونه ی خوشگلی و با کلاسی نیس

چه مردهایی رو دیدم که خانمشون محجبه بود و شوهرش شدید چشم چرون بود... یعنی چشم از زن مردم بر نمیداشت. ...

اتفاق من دیدم مردای غیرمذهبی که فوق العاده چشم چرون بودن مردچشم چرون .....چشم گرونه...مذهبی غیرمذهبی نداره....چرافک میکنید خانمای مذهبی به خودشون نمیرسه....مگه تو خونشون هستین....اونا هم بلدن چطور دلبری کنن ولی نه تو خیابون... فقط تو خونه واسه محرمشون

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
اتفاق من دیدم مردای غیرمذهبی که فوق العاده چشم چرون بودن مردچشم چرون .....چشم گرونه...مذهبی غیرمذهبی ...

شاید ۵۰ درصد وقت یه زن و شوهر بیرون از خونه بگذره. مثلا برای تفریح و خرید و غیره. چرا یه مرد باید یه روز جمعه که از صبح تا عصر با خانمش میره تفریح خانمش رو با چادر سیاه تحمل کنه؟؟؟ 

بعد ذات زن اینجوریه که از آرایش کردن و لاک زدن و رنگی پوشیدن لذت میبره ابن حق هر زنی هستش. زنی که این کارها رو نمیکنه احساسات زنانه نداره و اصلا زن نیست. 

همین زن و شوهر بیشتر وقتشون تو خونه با هم هستن یه زنی که از نظر شما زن نیست میتونه تو خونه لاک بزنه رنگی باشه رژ جیغ بزنه افراط وتفریط تو هیچ کاری درست نیست احتمالا شما با یه ادم افراطی روبرو برخورد داشتید که اینجوری راجع به محجبه بودن جبهه میگیرید

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
شاید ۵۰ درصد وقت یه زن و شوهر بیرون از خونه بگذره. مثلا برای تفریح و خرید و غیره. چرا یه مرد باید یه ...

اولا چراانقدر مطمین میگی از نگاه مرد...مگه شما خانم نبستین....مردااگه طاقت چادر مشکی ندارن زن چادری نمیگیرن...مطمئن باش عزیزم....بعدم....شما همیشه ارایش داری حتی موقع خواب،حتی دکترای پوست وزیبایی میگن گاهی باید به پوست استراحت داد، زیادی ریما بزنی مژه هامیریزه...زیادی رژبزنی..سربش جذب بدن میشه..چون باغذامیخوریمش...زیادی لاک بزنی ناخنازردو بدرنگ و خط خطی میشه،ناخن بکاری ناخنهای خودت نابود میشه...زیادی به موهات وربری دکلره ،کراتینه ،اکستنشنو....موهامیریزه..زیبایی خوبه ولی هرچیزی اندازه داره عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
همین زن و شوهر بیشتر وقتشون تو خونه با هم هستن یه زنی که از نظر شما زن نیست میتونه تو خونه لاک بزنه ...

آره متاسفانه بعضی آدمهای افراطی همه روازدین زده میکنن رفتارهای اشتباهشون...نه افراط خوبه نه تفریط حد وسط خوبه....تو اینستا دیدم نوشته طبقطبق یه نظرسنجی مرداازارایش غلیظ وظاهر مصنوعی عملی و....فراری هستن...وزیبایی طبیعی و ارایش ملایم ملیح رو ترجیح میدن...

به نظر من اسی جان....اگه میخوای زیبا باشی مثل ژاپنی هاباش اونا ارایش ملایم دارن ولی خیلی به تمیزی ویلان پوستشون اهمیت میدن، دیدین یه دونه خال رو صورتشون نیس...لاک نمازی هم هست تو بازار اگه لاک دوس داری ولی سختته اونا راحت مثل لایه بلند میشه...اگه لاک معمولی هم بزنی بااین پدای لاک پاک کن آماده بگیر ،،بزن راحت پاک کن...ولی ناخن کاشت غسل و وضو باطله....برو دکترپوست ناخناتو تقویت کن عزیزم حیفه...

اولا چراانقدر مطمین میگی از نگاه مرد...مگه شما خانم نبستین....مردااگه طاقت چادر مشکی ندارن زن چادری ...

منم شبها آرایشم رو میشورم. لاک هم چند وقت یکبار میزنم به ناخنم. ولی وقتایی که کنار شوهرم هستم سعی میکنم از بقیه خانم چیزی کم نداشته باشم که فک کنه جایی دیگه خبریه و این چیزا براش عادی باشه و خودم هم لذت ببرم از استایلی که به سلیقه خودم انتخاب میکنم و میپوشم. و به رفاه خودم هم فکر میکنم و خودم رو مجبور نمیکنم وسط گرمای تابستون چادر بپوشم. من اصلا هیچ شخصی رو بر اساس ظاهرش قضاوت نمیکنم چون محجبه بودن ملاک خوب بودن و بی گناه بودن نیست. و من فقط به یک دین اعتقاد دارم که اون انسانیت هستش. هرچند که دین من پیروان چندانی نداره چون انسان بودن خیلی سخته. من ترجیح میدم به حرفایی که از کودکی تو گوشم خوندن کمی شک کنم تا اینکه چشم و گوش بسته یک سری خرافات را بپذیرم. و این دنیا رو برای خودم جهنم کنم به امید بهشتی که فقط تعریفش رو شنیدم.