2777
2789
عنوان

سوال دارم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 127 پست
آخه چرا حکم اشتباه میدی عزیز وقتی اطلاعات نداری میگن فی نفسه حرام نیست اما اگر انجام دادی و کندنش مش ...

عزیزم اخع میگن واجب باشه مشکلی نیس

این خانم میگه ناخنمو میجوم و شوهرم بدش میاد

از این واجبتر هست واقعا؟؟هم خودش برای گوارشش مضره 

همم میخواد شوهرشو حفظ کنه 

شما احتمالا خانم جلسه ای بفرمایین  راهنمایی کنین

ولی خواهشا متناسب با نیاز های زمانمون نه زمان پیامبر که نه کاشت ناخن بود نه چیزی 

حرف شما هم درسته ولی بنظرم اگه کسی انسانیت داشته باشه هیییییچ وقت خیانت نمیکنه چون برای طرفش ارزش قا ...

نه نه نه

دین مثل ی پکیج میمونه یا همش یا هیچکدوم

نمیتونی بگی خب من نماز میخونم ولی عرق هم میخورم 

فلان چیزش رو قبول دارم ولی فلان چیزش رو قبول ندارم

صیغه خیلی فرق داره با بحث خیانت

چون شما خانومها درکش براتون یکم مشکله دلیل نمیشه کلا ردش کنید

اینجا جاش نیست ک بخوای توضیح بدی و منم آدم توضیح دادنش نیستم

ولی هر مردی صیغه کرد هرزه نیست

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان حتی کشورهای اروپایی دارن به این نتیجه میرسن بی بندو باری یکی از عوامل مهم از بین رفتن خانوادس ا ...

چه مردهایی رو دیدم که خانمشون محجبه بود و شوهرش شدید چشم چرون بود... یعنی چشم از زن مردم بر نمیداشت. تنها چیزی که اون لحظه به ذهنم میرسه اینه که این مرد عقده ای شده... و دلم براش میسوزه... مطمئنا اگه چشم و  دلش سیر بود انقدر به زن مردم نگاه نمیکرد... 

عزیزم اخع میگن واجب باشه مشکلی نیس این خانم میگه ناخنمو میجوم و شوهرم بدش میاد از این واجبتر هست و ...

عزیز باید درمان شه با روش های دیگه برای تقویت ناخن هم میشه اون رو زیبا کرد و درست کرد بعدم الان به طور کامل اثبات شده همین کاشت ناخن عامل سرطانه پوسته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه نه نه دین مثل ی پکیج میمونه یا همش یا هیچکدوم نمیتونی بگی خب من نماز میخونم ولی عرق هم میخورم&n ...

اها حالا دیگه صیغه دلیل بر هرزگی نیست😏

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
چه مردهایی رو دیدم که خانمشون محجبه بود و شوهرش شدید چشم چرون بود... یعنی چشم از زن مردم بر نمیداشت. ...

عزیزم آدم بد همه جا هست ، میشه من بگم هیچکس با ترک ها ازدواج نکنه چون شوهر من بد اخلاقه ؟ مثال گفتم

ژاپنی ها متوجه شدن که وسایلی که روزانه باهاشون سر و کار داریم امواج منفی و الکترون ها رو به بدن منتق ...

من صحبتهای اینجوری رو زیاد قبول ندارم

البته ببخشیدا😌

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...
عزیزم اخع میگن واجب باشه مشکلی نیس این خانم میگه ناخنمو میجوم و شوهرم بدش میاد از این واجبتر هست و ...

به نظرم هرکسی باید به سلیقه خودش و شوهرش و حرف دلش گوش بده. بقیه چیزا چرنده. این دنیا رو برامون جهنم کردن و بهمون وعده ی بهشت میدن

چه مردهایی رو دیدم که خانمشون محجبه بود و شوهرش شدید چشم چرون بود... یعنی چشم از زن مردم بر نمیداشت. ...

مردی که نیازش تو خونه تامین بشه هیچ وقت چشم چرانی نمی کنه نمونش همسر خودم تو دوران نامزدی من از کنارش رد شدم اصلا منو ندید البته استثنا هم وجود داره 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
مگه از قبلا بوده ک حالا نیست؟

ببین اقا عیسی به دین خود موسی به دین خود ولمون کن😡😡😡

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕