2777
2789
عنوان

سوال دارم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 127 پست
خب زن چه فایده داره محجبه باشه و نیاز شوهرش رو برآورده نکنه؟؟

عزیزم خوده اسلام میگه زن باید نیاز شوهرش رو برآورده کنه و همینطور مرد نیاز زنش رو

اسلام میگه زنی که خودش رو واسه شوهرش آراسته کنه انگار جهاد کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آدم بد همه جا هست ، میشه من بگم هیچکس با ترک ها ازدواج نکنه چون شوهر من بد اخلاقه ؟ مثال گفتم

اون مرد آدم بدی نبوده شاید...  شاید فقط دلش میخواسته همسرش یه کمی به روز باشه مثل بقیه خانم ها. و علت چشم چرونیش فقط بدتیپ بودن زنش بوده. یعنی اون مرد وقتی خانمش خوش تیپ نیست زن مردم بالش جذابه

عزیزم خوده اسلام میگه زن باید نیاز شوهرش رو برآورده کنه و همینطور مرد نیاز زنش رو اسلام میگه زنی که ...

خب چه فایده یه سری از خانوم های مثلا مومن از اسلام فقط حجابش رو یاد گرفتن؟؟

عزیزه دلم ایشون منظور پست اولت رو متوجه نشد ، شما هم منظور ایشون رو متوجه نشدی گلم سو تفاهمه ناراحت ...

درسته اخه من خودم اصلا اهل این ناخن و آرایش افراطی و اینا نیستم و بسیاررررر هم خانواده متعصب و پایبند ولی خب دیگه همه نظرها مثل هم نیست 

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
اون مرد آدم بدی نبوده شاید...  شاید فقط دلش میخواسته همسرش یه کمی به روز باشه مثل بقیه خانم ها. ...

هیچکس حق چشم چرونی نداره ، مشکل زنش رو حل کنه اینا همش بهانه ست ، 

من پنج سال با مردی زندگی کردم که ساعت چهار صبح میرفت سره کار بعدش هم درس و دانشگاه ، ساعت هشت شب میومد خونه ، درس میخوند غذا میخورد میوه میخورد میخوابید ، خیلی وقت ها ساعت ها باهام حرف نمیزد اما من صبر کردم و درکش کردم ، هیچوقت اعتراض نکردم و محیط خونه رو واسش آروم کردم

خوشبختانه شوهرم متوجه خوبی های من شد و بعد از این که اوضاع خوب شد همه اون شب هایی که دلم گرفته بود رو واسم جبران کرد

خیلی از مردها دوست دارن خانمشون بیرون خونه ها آرایشه و شیک باشه.

هیچ مردی دوست نداره ، چون مرد ذاتا غیرت داره

اینو من نمیگم ، حتی غربی ها توی روانشناسی کشف کردن 

شاید دوست داشته باشه زنش مرتب باشه ، اما آرایش نه

خیلی از مردها دوست دارن خانمشون بیرون خونه ها آرایشه و شیک باشه.

پس همچین مردی با زن محجبه ازدواج نمیکنه عزززیزم با کسی ازدواج میکنه که اهل آرایش بیرون از خونه باشه آدم میتونه هم حجاب داشته باشه هم مرتب و شیک باشه 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز