2777
2789
عنوان

سوال دارم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 127 پست

[QUOTE=117540362]منم شبها آرایشم رو میشورم. لاک هم چند وقت یکبار میزنم به ناخنم. ولی وقتایی که کنار شوهرم هستم سعی می ...[/QUOTEببین عزیزم هنراین نیست که عقاید خودمونو به زور به کسی بقبولونیم،یابهش توهین کنیم.....هنراینه که آدما با عقاید مختلف به هم احترام بزارن گفتگو خوبه..ولی جبهه گیری ..نه

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اصلا درست نیست که حجاب باید باطنی باشه

هم ظاهری و هم باطنی هر دو باید باشند

من میخوام برم دزدی کنم که پولدار بشم اما قصدم اینه نصف اون پول رو به خیریه بدم و دلم پاکه 

این نمیشه که گلم

خدا توی قرآن گفته هیچ ایمانی بدون عمل صالح پذیرفته نیست 

کسی که به خدا ایمان پیدا میکنه باید واسه دستوراتش ارزش قائل بشه ، نه اینکه اونا رو تغییر بده 

ضمنا بد حجابی چیزی جز جلوه گری نیست عزیزه دلم

بعد هم مرد وقتی کمی از بدن زن رو ببینه ، ناخودآگاه شیطان به سراغش میاد و توی خیالش همه بدن اون زن رو تصور میکنه 

خانم لمبروزو روانشناس برتر ایتالیایی به همراه 550 روانشناس دیگه روی آزادی خانمها تحقیق کردن و گفتن زنان بدحجاب ، آسیب زیادی به مردها و زن ها وارد میکنن

و با زیبایی های ساختگی باعث میشن توقع مرد از خانمش بالا بره 

فداتشم یه نظریه هست که میگه امکان نداره کسی درونش پاک باشه و بیرونش یه طور دیگه باشه

درون و بیرون انسان یه خاصیت دارن که روی هم تاثیر میذارن ، کسی که آرایش میکنه به خاطر کی آرایش میکنه؟ فرض کنیم به خاطر زن ها آرایش میکنه نه مردها ، خب این نوعی شرک هست که بهش میگن شرک خفی : هرکاری که برای جلب رضایت یا جلب توجه غیر از خدا انجام بشه شرک محسوب میشه 

حضرت علی (ع)فرمودند : شرک خفی مثل مورچه سیاهی هست که توی سیاهی شب روی یه سنگ سیاه راه میره

یعنی اصلا معلوم نیست اما باید خیلی مواظب باشیم چون توی قرآن هم هست که خدا میگه پس برو پاداشت رو از کسانی بگیر که واسشون کارهایی رو انجام دادی

حتی عمل خیر ما که به کسی کمک میکنیم اول بایدبه خاطر رضایت خدا باشه 

این اصلا درست نیست که حجاب باید باطنی باشه هم ظاهری و هم باطنی هر دو باید باشند من میخوام برم دزدی ...

این قرآن که میگی کجا بوده؟ کی نوشته؟؟ شما شاهد بودی خدا تو قرآن گفت؟؟ التماس تفکر دارم ازتون... خواهش میکنم کمی از عقل و فکری که خدا بهتون داده استفاده کنید. تا کی میخواید درگیر خرافات باشید؟؟

آره متاسفانه بعضی آدمهای افراطی همه روازدین زده میکنن رفتارهای اشتباهشون...نه افراط خوبه نه تفریط حد ...

بحث من سر آرایش غلیظ و این چیزا نیست هرچیزی درحدمعقول و در تعادل قشنگه... من فقط با خرافات مخالفم و میگم خوب بودن و بد بودن آدما ربطی به دین و مذهبشون و حجابشون نداره. من فقط از جهالت انسانها ناراحتم. از اینکه یک سری چیزها رو برای خودشون مقدس و بزرگ میکنند.اگر مذهب دلیل بر خوبی بود که انقدر کشور ما بدبخت و عقب افتاده نبود. من و شما اگه تو هرکشور دیگه ای به دنیا اومده بودیم مطمئنا پیرو یک دین دیگه ای بودیم و مثل الان خیلی هم از دینمون تعریف میکردیم و اون رو مقدس میدونستیم. حتی داعشی ها هم پیش خودشون فکر میکنند که خیلی کار ثواب و درستی انجام میدن و قراره بابتش به بهشت برن. پس جهالت تو همه دوره ها و تو همه کشورها هست و نوعش فرق کرده. هزاران سال پیش بت بود و الان جای بت ها رو ضریح امامان و امامزاده ها گرفتن و جهالت بشر همچنان ادامه دارد.

این قرآن که میگی کجا بوده؟ کی نوشته؟؟ شما شاهد بودی خدا تو قرآن گفت؟؟ التماس تفکر دارم ازتون... خواه ...

تا دیروز که مسلمان بودین و فقط مشکلتون غیرت و حجاب بود حالا چیشد یهو قرآن رو انکار کردین ؟ خب از اون اول یهو میگفتین خدا رو قبول ندارین

این چیزی که شما بهش میگی خرافات ، هیچ دانشمندی نتونسته یه سوره مثلش بیاره ، خدا توی قرآن گفته اگه سوره ای حتی به اندازه سوره کوثر بیارید که از لحاظ محتوایی و ادبیات و اعجاز هیچ مشکلی نداشته باشه ، شما پیروز هستید و تحدی میکنه ، دانشمند های غربی چندین ساله هنوز نتونستن سوره ای مثل قرآن بیارن ، وگرنه تا حالا صدبار ما رو کوبونده بودن اما خودشون دارن به نظریه های علمی قرآن ایمان میارن و بهش عمل میکنن

موقعی که نیوتون جاذبه رو کشف نکرده بود ، قرآن در مورد جاذبه صحبت کرده 

من هم از شما خواهش میکنم اینقدر سطحی فکر نکنید ، این عقلی که شما میگین ، با علم اثبات شده ، پس استدلال درست واسه حرفاتون بیارین استدلالی که علمی باشه