این اصلا درست نیست که حجاب باید باطنی باشه
هم ظاهری و هم باطنی هر دو باید باشند
من میخوام برم دزدی کنم که پولدار بشم اما قصدم اینه نصف اون پول رو به خیریه بدم و دلم پاکه
این نمیشه که گلم
خدا توی قرآن گفته هیچ ایمانی بدون عمل صالح پذیرفته نیست
کسی که به خدا ایمان پیدا میکنه باید واسه دستوراتش ارزش قائل بشه ، نه اینکه اونا رو تغییر بده
ضمنا بد حجابی چیزی جز جلوه گری نیست عزیزه دلم
بعد هم مرد وقتی کمی از بدن زن رو ببینه ، ناخودآگاه شیطان به سراغش میاد و توی خیالش همه بدن اون زن رو تصور میکنه
خانم لمبروزو روانشناس برتر ایتالیایی به همراه 550 روانشناس دیگه روی آزادی خانمها تحقیق کردن و گفتن زنان بدحجاب ، آسیب زیادی به مردها و زن ها وارد میکنن
و با زیبایی های ساختگی باعث میشن توقع مرد از خانمش بالا بره
فداتشم یه نظریه هست که میگه امکان نداره کسی درونش پاک باشه و بیرونش یه طور دیگه باشه
درون و بیرون انسان یه خاصیت دارن که روی هم تاثیر میذارن ، کسی که آرایش میکنه به خاطر کی آرایش میکنه؟ فرض کنیم به خاطر زن ها آرایش میکنه نه مردها ، خب این نوعی شرک هست که بهش میگن شرک خفی : هرکاری که برای جلب رضایت یا جلب توجه غیر از خدا انجام بشه شرک محسوب میشه
حضرت علی (ع)فرمودند : شرک خفی مثل مورچه سیاهی هست که توی سیاهی شب روی یه سنگ سیاه راه میره
یعنی اصلا معلوم نیست اما باید خیلی مواظب باشیم چون توی قرآن هم هست که خدا میگه پس برو پاداشت رو از کسانی بگیر که واسشون کارهایی رو انجام دادی
حتی عمل خیر ما که به کسی کمک میکنیم اول بایدبه خاطر رضایت خدا باشه