2777
2789
عنوان

سوال دارم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 127 پست

‍ 🍁 @Matne_talayei

شعر و تلنگر⭕️

ابتدا شاید خدا حور و پری را خلق کرد

بعد موجودات ناز دیگری را خلق کرد

هی کپی برداری از روی پریهایش نمود

سوگل و مینا و مهسا و زری را خلق کرد

پشت هم هی دختر ابرو کمانی آفرید

بعد کم کم شیوه‌های دلبری  را خلق کرد

باد را فرمود تا با زلف زن بازی کند

یک نفر آمد یهویی رو سری را خلق کرد

دید کم کم حرفهای آدمی مرموز شد

بین آدمها زبان زرگری را خلق کرد

خواست راحتتر بگوید مرد حرفش را به زن

واژه‌هایی مثل "جای خواهری" را خلق کرد

عده‌ای را کارگر کرد و برای عده‌ای

در اداره کارهای دفتری را خلق کرد

دید مردم نیمه شبها هم به صحرا میروند

توی صحرا مارهای جعفری را خلق کرد

داشت کم کم انقراض شعر ایران میرسید

"سعدی" و "فیض" و جناب "میدری" را خلق کرد

چون بشر می‌خواست دائم کیف قانونی کند

توی هر کشور نهادی کیفری را خلق کرد

یک نفر آمد ربا را بین مردم باب کرد

عده‌ای دیگر گروه شرخری را خلق کرد

بردر هر بانک صدها قفل و لیزر نصب کرد

بعد امثال جناب" خاوری" را خلق کرد

هر زمان راه بدیها را خدا بر خلق بست

آدمی هی شیوه‌های بهتری را خلق کرد!!😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا👊

اینا همش بهانه ست ، خیلی ها واسه آزادی و جلوه گری و ریاکاریشون چون دین رو دست و پا گیر میبینن ، مخالفت میکنن ، متاسفانه غربی ها و کشور های خارجی دیگه ، دارن به دستورات قرآن کم کم عمل میکنن چون علم دستورات قرآن رو ثابت کرده ، اما خیلی ها با بهانه های بی ارزش که ذره ای منطقی نیست ، دین رو بد میدونن

مانتو و شال رنگی بدون چادرو میگم خب چادر که کامل مانتو رو میپوشونه ولی من سال ۹۲ بود فکر کنم به رنگ ...

شما به حرف مردم اهمیت میدی یا حرف خدا؟

بعد هم من گفتم فرهنگ منظورم اینه هرکس نظر شخصیشو میگه درباره رنگ ، پس شما به نظر خدا توجه کن ، اون دنیا خدا حسابرسی میکنه نه مردم

[QUOTE=117534140]چه ربطی داره مشکل از نداشتن انسانیته شما اصلا منظور من و متوجه نشدی[/QU

ببینید کلا ربطی ب انسلنیت هم نداره زیاد

آدما خیانت میکنن چون ی کمبودی رو حس میکنن و دنبال پر کردن اون جای خالی هستن

الات خیانت خیلی فراوون شده ,اصلا قبحش ریخته شده

ب این معنی نیست تو جامعه دیگه انسانیت از بین رفته

طرف ی کمبود داره میخواد جبرانش کنه,اما بلد نیست,یا دنبال مسیر میونبر هست ,یا اصلا حوصله نداره تلاش کنه و میخوا زود ب نتیجه برسه

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...
اینا همش بهانه ست ، خیلی ها واسه آزادی و جلوه گری و ریاکاریشون چون دین رو دست و پا گیر میبینن ، مخال ...

اینا اصلا دین رو نشناختن

شایدم تقصیر اونا نیست,شاید معلم های خوبی نداشتن

اینا اصلا دین رو نشناختن شایدم تقصیر اونا نیست,شاید معلم های خوبی نداشتن

هر انسانی وظیفه داره از نیروی عقل و تفکر که خدا بهش داده استفاده کنه ، نه بر اساس منافعش دین رو تفسیر کنه

غسل جبیره

آخه چرا حکم اشتباه میدی عزیز وقتی اطلاعات نداری میگن فی نفسه حرام نیست اما اگر انجام دادی و کندنش مشقت داشت میتونی وضو جبیره بگیری فعلا اما در اولین فرصت حتی اگر مترتب هزینه باشه باید مانع برطرف بشه برای غسل و وضو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هر انسانی وظیفه داره از نیروی عقل و تفکر که خدا بهش داده استفاده کنه ، نه بر اساس منافعش دین رو تفسی ...

اینا اصلا نمیدونن دین چیه,اصلا سیره ائمه رو مطالعه نکردن

چ برسه ب تفسیر خودشون از دین

الان حتی کشورهای اروپایی دارن به این نتیجه میرسن بی بندو باری یکی از عوامل مهم از بین رفتن خانوادس اون وقت ما دین خودمون داره همه چیز وبه ما به بهترین شکل میگه ولی ...

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
[QUOTE=117534140]چه ربطی داره مشکل از نداشتن انسانیته شما اصلا منظور من و متوجه نشدی[/QU ببینید ...

حرف شما هم درسته ولی بنظرم اگه کسی انسانیت داشته باشه هیییییچ وقت خیانت نمیکنه چون برای طرفش ارزش قائله حتی اگر مشکلی هم داشته باشن میرن یا حلش میکنن یا جدایی و بعد تجدید فراش ولی کم ندیدیم که به اسم دین صیغه میکنن همین صیغه خوده خیانته وگرنه که اگر اطلاع همسر بود عقد دائم انجام میشد

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
اینا اصلا دین رو نشناختن شایدم تقصیر اونا نیست,شاید معلم های خوبی نداشتن

ژاپنی ها متوجه شدن که وسایلی که روزانه باهاشون سر و کار داریم امواج منفی و الکترون ها رو به بدن منتقل میکنن

نورون های عصبی بعد از جذب الکترون توسط مغز نمیتونن به درستی کار کنن و عملکرد مغز رو دچار مشکل میکنن که در نهایت منجر به افسردگی میشه

دانشمند هاشون اومدن گفتن یه لباس اختراع کنیم که امواج رو جذب نکنه ، بعد دیدن که کار خیلی سختیه 

گفتن پس یه جوری این امواج رو از بدن خارج کنیم 

بعد از کلی تحقیق متوجه شدن که اگه انسان روی یه خط و زاویه خاص مغناطیسی سرش رو به زمین فرود بیاره ، همه امواج به زمین منتقل میشن ، که این فرود آوردن سر همون سجده هست و این زاویه و خط مغناطیسی ، کعبه هست

الآن توی ژاپن یه سری مکان ها ساختن که مردم روزی چند بار میرن سجده میکنن و تمرکز میکنن