2777
2789
عنوان

ورم گره لنفاوی به همراه تب

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 41 پست
اصلا شوخی نگیر..‌ولی ورم غدد لنفاوی اگر همراه با درد باشه معمولا بی خطره..ولی حتما در اسرع وقت برو د ...

ممنون از دلگرمی تون. باشه حتما. نکته اینجاست سرطان لنف و سینه همیشه عمر فوبیای من بوده ‌و نمی دونم چرا

ممنون از دلگرمی تون. باشه حتما. نکته اینجاست سرطان لنف و سینه همیشه عمر فوبیای من بوده ‌و نمی دونم چ ...

سرطان لنف درمان میشه فک کنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از دلگرمی تون. باشه حتما. نکته اینجاست سرطان لنف و سینه همیشه عمر فوبیای من بوده ‌و نمی دونم چ ...

من سرطان لنفوم داشتم ولی خداروشکر خوب شدم..برای همین میگم شوخی نگیر انشاالله که چیزی نیس گلم

یک دونه اش رو راحت میشه لمس کرد و سمت راست گردنم رو احساس می کنم از درون داره متورم میشه و فک هام حس ...

خب نگران کننده نیس یدونه 

اگه دبدی تعدادشون زیاد شد برو دکتر 

دستکاری ام نکن ک بدتر میشه و دیرتر خوب میشه 

احتمالا عفونت داری

رنگ مو نذاشتی این چن روز؟

عرق نه. ولی تب می کنم و بیحال میشم. وزن هم کم نکردم

انقد تو اینترنت نچرخ هر مرضی بزنی تو نت میگه سرطان!من انقد گشتم استرس گرفتم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
من سرطان لنفوم داشتم ولی خداروشکر خوب شدم..برای همین میگم شوخی نگیر انشاالله که چیزی نیس گلم

خدا رو شکر که خوب شدید. علائمتون چی بود؟ البته اگر یادآوریش ناراحتتون نمی کنه

دقیقاااااا

علائم سرطانو شکر خدا نداری

خودم می گم نکنه از گوشمه. چون مدااام با گوش پاک کن این اواخر به گوشهام ور رفتم

منم میگم از گوشمه دکترم میگه نه

خدا رو شکر که خوب شدید. علائمتون چی بود؟ البته اگر یادآوریش ناراحتتون نمی کنه

نه خواهش میکنم...من اصلا درد نداشتم و کلا هیچ علامتی نداشتم نه تب نه عرق و نه کاهش وزن..ولی پاتولوژی بدخیم نشون داد