سلام. مدتیه گره های لنفاوی گردنم متورم شده و احساس درد و سنگینی در فک هایم دارم و به تمام اینها اضافه کنید تب و بیحالی. میخواستم بدونم کسی تجربه مشابه داشته؟
این چند ماه همش حس میکنم دور و بریا ب چشم یکی ک قراره بمیره نگام میکنن جز شوهرم ک همیشه امید میده و اصلا خودشو نگران نشون نمیده تا من آروم باشم منو میخندونه بقیه جوری غیر عادی محبت میکنن ک خودم باورم میشه
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
کاش ب هیچکس نمیگفتم کاش مامانم نمیفهمید!اوایل فقط گریه میکردم تو تنهایی الان ب این باور رسیدم ک باید مواظب روحیه ام باشم و تلاش کنم نتیجه هر چی شد بپذیرم
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
در مورد غدد لنفاوی تاپیک زده بودم شما اومدی گفتی فقط بخاطر تو عضو شدم که راهنماییت کنم 😍😄 این کارتون خیلی برام ارزشمند بود...الان این تاپیک رو دیدم نگرانتون شدم! خوبین انشالا؟!