2777
2789
مادر اگاه و باسواد و باکلاس ۶۰ سالش از ۴۰ ساله بیسواد عامی بهتره

عقده ایی با مدرک تحصیلیت میخای سرپوش بزاری رو چیزی ک وجود نداره ؟ 

نکنه داری خودتو دلداری میدی ک چون مدرک تحصیلی داره تولید مثل کنی :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دارمیشه حتما بره زیرنظر یه متخصص عالیبه امیدخدا بچه دارمیشه خاله شوهرم چهل و هفت ساله اس الان دی ...

خواهرم سریع باردار میشه ولی تو ده هفته یهو سقط میشه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
استارتر واقعا متاسفم ک این حرفو میزنم اما شما بچه ی اولتونم اشتباه بوده چون باهاش 40 سال تفاوت سنی د ...

ازنظرمن هم گفته های شما کاملا صحیحه هرچندتلخه توکشورما بچه دارشدن ظلمه درحق بچه معصوم ولی دوست من نگاه ها به زندگی متفاوته کاش به استارتر روحیه بدیم حالا که دوست داره دوباره مادربشه

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
نه عزیز اینارو عمدن میگن که خانوما تو سن پایین بچه بیارن برا مادر سخته تو سنه بالا وگرنه فرقی نداره ...

بالای سی وچهارسال اگه باردار بشن خطرناکه اینو علم میگه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
الهی خدا به خواهرتون یه بچه ناز و سالم میده انشاء الله

ممنون انشالله بیچاره خیلی تنها شده پسره 18 سالشو پر پرشد

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
اخرشو خوب نیومدی..چرا به خانه دارها توهین میکنی؟خانه داری و بچه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته س

مادر باید آگاه و مسئولیت پذیر باشه.

اینکه دکتر باشه، پولدار باشه یا تحصبلکرده و اجتماعی و یا خانه دار اهمیت خاصی نداره.

عقده ایی با مدرک تحصیلیت میخای سرپوش بزاری رو چیزی ک وجود نداره ؟  نکنه داری خودتو دلداری میدی ...

چون توهینهاتون صرفا شخصیت پایینتونو نشون داد لذا از ادامه بحث با شما خودداری میکنم و سطحمو پایین نمیارم.

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
عقده ایی با مدرک تحصیلیت میخای سرپوش بزاری رو چیزی ک وجود نداره ؟  نکنه داری خودتو دلداری میدی ...

یک ساعت قبل عضو شدید که به همه توهین کنید ؟

اینجا قصد آدم‌ها کمک به همدیگه است 

حتی اگر نظر مخالف داریم بهتره با ادبیات مودبانه بیان کنیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خیلی بی رحم گفتید  تضمین میکنید کسی که فاصله سنی اش با فرزندش کمتره آنقدر زنده بمونه که ده سال ...

ببینید 70 سال اینده نسل ایرانیا منقرض میشه 

4سال دیگه ام اب نداریم ک بخوریم 

این مملکتم ته تهش جا واسه 30 میلیون داشت 

الان داریم 90 میلیون میشیم 

هیچ کاریش نمیشه کرد (ن میشه تربیتشون کرد ن مدیریت 

)

داریم این جهنمو بزرگترو بزرگترش میکنیم 

امیدوارم اینو بفهمین