2777
2789
بنظر من و اکثر آدمها انسانی که تو ۲۰ سالگی مادر ۶۵ ساله ی تحصیلکرده و شاغل و پولدار داره خوشحالتر از ...

در کل بچه ها نیاز به امنیت مالی و عاطفی دارن و هم اینکه سطح علمی خانواده روی بچه تاثیر زیادی داره رفاه انسان وقتی هرچی بیشتر تجربه کسب کنه و عمر بگذرونه بیشتر میشه و بچه ها هم توی همچین خانواده هایی امنیت بیشتری دارن و موفق تر هم خواهند بود 

No reason to stay , is a good reason to go
اخرشو خوب نیومدی..چرا به خانه دارها توهین میکنی؟خانه داری و بچه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته س

حقیقته گلم

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم الان صاحبخونم پنجاه وشیش سالشه خانمه یه پسره هفت ساله داره بچه نابغه اس زبان انگلیسی فول ساز ...

من خواهرم یه پسر داشت همش گف یکی بسه یکی بسه، طفلی سه سال پیش تصادف کرد فوت شد الان خواهرم 43 سالس تنها حی باردار میشه سقط میشه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ممنونم دوست عزیز اتفاقا شاگردان من هم همینو میگن حتی خودشون میگن خانم تورو خدا یه بچه دیگه بیارید حی ...

زنداداشم بچه دار نمیشد یهو تو چهل سالگی باردار شد بعد تو چهل پنجم باز بچه اورد انقد بذهوش و زبون بازه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
در کل بچه ها نیاز به امنیت مالی و عاطفی دارن و هم اینکه سطح علمی خانواده روی بچه تاثیر زیادی داره رف ...

درسته

اما چون تعداد این افراد تو اقلیته طبعا اکثریت هرجور شده ثابت میکنن که خودشون بهترن

ولی نمونه های عینی ثابت کرده که مهمتر از سن پدرومادر سطحشونه 

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
کتاب های پزشکی بخونید  توش نوشته  یا از یک پزشک بپرسید

من عرض کردم خدمتتون اونچیزی که اطلاع داشتم ومطمئن بودن منبع موثقی داره عرض کردم.....ایشون الان میتونن بایه پزشک کاربلد صحبت کنن حتما اطلاعات دقیق ومفیدتری بهشون میده

استارتر واقعا متاسفم ک این حرفو میزنم اما شما بچه ی اولتونم اشتباه بوده چون باهاش 40 سال تفاوت سنی دارین 

اصلنم غصه ی تنها بودنشو نخورین ،بچه ها اکثرن با هم سنو سالاشون بازی میکنن ،تا میاد دومی بزرگ شه اولی رفته مدرسه و کلی هم دوست پیدا کرده 

بیخودی نمیخاد 2سال ب خودتون سختی بدین تو این سن و ی نفر دیگه رو هم وارد این لجن زار کنین 

چن سال دیگه همه امون میمیریم

همون قاتل ی نفر باشین بسه تا دو نفر 

این مملکت فضا و شرایشو نداره 

بسه دیگه ن اب داریم ن هوا ن زمین 

توی سن زیرسی وچهارسال خیلی کمتر اتفاق میوفته بارداری بعداز سن سی وچهار سالگی خطرناکه ولی نشدنی نیس

نه عزیز اینارو عمدن میگن که خانوما تو سن پایین بچه بیارن برا مادر سخته تو سنه بالا وگرنه فرقی نداره اکثرن غربالگری های سن پایینو مشکوک میزنن الان

من خواهرم یه پسر داشت همش گف یکی بسه یکی بسه، طفلی سه سال پیش تصادف کرد فوت شد الان خواهرم 43 سالس ت ...

بچه دارمیشه حتما بره زیرنظر یه متخصص عالیبه امیدخدا بچه دارمیشه خاله شوهرم چهل و هفت ساله اس الان دیگه ماه آخربارداریه ولی خیلی هزینه شد براش

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
استارتر واقعا متاسفم ک این حرفو میزنم اما شما بچه ی اولتونم اشتباه بوده چون باهاش 40 سال تفاوت سنی د ...

خیلی بی رحم گفتید 

تضمین میکنید کسی که فاصله سنی اش با فرزندش کمتره آنقدر زنده بمونه که ده سالگی بچه رو ببینه؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اخرشو خوب نیومدی..چرا به خانه دارها توهین میکنی؟خانه داری و بچه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته س

از نظر من الان نمیشه سطح علمی آدم ها رو با مدرکشون سنجید داریم افرادی و که مدرک تحصیلی ندارن اما شعور و درک فوق العاده ای دارن ولی به طور کلی تحصیلات داشتن میتونه زمینه سازه کسب این ویژگی بشه ولی صرفا تنها راه نیست

No reason to stay , is a good reason to go
استارتر واقعا متاسفم ک این حرفو میزنم اما شما بچه ی اولتونم اشتباه بوده چون باهاش 40 سال تفاوت سنی د ...

شاید شرایطشو دارن عزیزم حتما فک اب و نونشو کردن