اخه خیلی مشکلات تو دوران جنینی تشخیص داده نمیشه . یه پسره رو میشناسم دو ماهشه از وقتی بدنیا اومده رو ...
به سن ربط نداره تو هر سنی این مشکل پیش میاد
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از نظر علمی مهمترین علت سندروم دان سن بالای مادر.....تفاوت سنی زیاد برای بچه بعدا ازاردهندست ب ...
بنظر من و اکثر آدمها انسانی که تو ۲۰ سالگی مادر ۶۵ ساله ی تحصیلکرده و شاغل و پولدار داره خوشحالتر ازونیه که مادر ۴۰ ساله ای داره که در زندگیش کاری جز خانه داری و بچه داری نکرده.
تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
پس حتما اونجا نوشته که دو سوم نوزادان داون از مادران زیر ۳۵ سال متولد میشن
منم اینو خوندم از نت
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂