2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بازم بهم گفت خوشگلی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 36144 بازدید | 385 پست
نمیتونم بپذیرم خانومهمن حس میکنم مرد زن‌نماسخصوصا تایپکی که میگه در مورد رابطه سوال دارم درخواست بدی ...

منم همین حسُ دارم

یا مرد هستش یا خانومه و اینا عکسایِ اشخاص دیگس

چون اصن بعدشم پیگیر نمیشه برای پاک کردن عکساش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بپذیرم خانومهمن حس میکنم مرد زن‌نماسخصوصا تایپکی که میگه در مورد رابطه سوال دارم درخواست بدی ...

تاپیکاش رو ببین تابلو یه آدم مریض پشت این کاربریه مرد هم نباشه احتمالا بیزیه دنبال مشتری

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

عکس کفش کدوم صفحه ؟

برو تو تاپیکاش بزن صفحه نوزده اونجا تو یکی از تامیکاش گذاشته 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه درصدم شک نکنااین خانوم نیست. نمیگم مرد هست. حیف اسم مرد... یه بیمار جنسیه

چجوری تشخیص میدید ؟؟ چجوری اینهمه عکس داره خب ؟ اگه یه آشنا ببینه برای طرف بد میشه 

یعنی به راحتی میتونه از عکساشون سوءاستفاده کنه ؟! کسیم نفهمه ؟

پس کرم از خوده درختهالبته من فکر میکنم این داستانی هم که داره تعریف میکنه فانتزیشه و زاده ذهن مریضشه

نمیدونم والاا

خدا به راه راست هدایتش کنه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

تایپکاش همینو میگنعکس پا گذاشته که درخواست بدن بهشتجربم توی نی‌نی‌سایت ثابت کرده مریض جنسی‌یه

دقیقا

تازه از اون مردای هول تپل پسند هم هست. رفته عکس کدوم بدبخت از همه جا بی‌خبری رو برداشته

توف به روش بیاد