2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سندرم داون در مادران زیر بیست سال بیشتره و توسط آزمایشات بارداری مشخص میشه من مادر سرحال چهل ساله ...

منو مامان چهل سالگی زاییده انقد تو مدرسه باهوش بودم 😂😂😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نزدیک 4 سال

پس بیار فاصله شونم کمه خوبه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بله ولی خب بازم شرایط خطرناکی برای مادر پیش میاد....ایشون تو این سقط کردن میدونید چقدر میتونه براشون ...

بله میدونم 

ولی علم پزشکی برای همین چیزاست 

سقط در هر سنی خطرناکه و زایمان در هر سنی ریسکه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سندرم داون در مادران زیر بیست سال بیشتره و توسط آزمایشات بارداری مشخص میشه من مادر سرحال چهل ساله ...

عزیزم عرض کردم مطلبی که تو کتاب درسیمون بوده....از خودم که نمیگم ....شماهم سرچی کنید متوجه صحت حرف بنده میشین

چ ربطی داره الان این خانم دکتره؟من گفتم ۷۰ نگفتم ۶۰

شما حرف از گناه داشتن بچه زدید.

و من اکستریمهایی را براتون مثال زدم که متوجه بشید کدوم گروه بچه ها بیشتر گناه دارن.

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

خواهر همسرم 45 سالشه به تازگی بچه آورده دومی رو 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
منو مامان چهل سالگی زاییده انقد تو مدرسه باهوش بودم 😂😂😂

اره داداشمم وقتی دنیا اومد مامانم ۴۰ سالش بود 

داداشم رتبه کنکورش دو رقمی شده

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!