2777
2789
تازگیا رسم شده پیرزنا هم میارن والا دیدم ک می گم

نگو ایجوری شاید بنده خدا مشکل داشته یا دیر ازدواج کرده یا بچشو از دست داده دلش میشکنه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم بستگی به روحیه و توان جسمیت داره اگه خیلی سرحالو سلامتی چراکه نه خاله شوهرم متولد پنجاه ویکه یه پسر ده ساله داره الانم حامله س خیلی هم افتخارمیکنه و خوشحاله ذوقش از خانمه بیست ساله بیشتره ولی من ۳۴سالمه دیگه نمیخوام بچه دارشم چون جسمی خیلی ضعیفم و بی اعصاب 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
نه تو سن کم هم که الان سندرم دان بیشتره، همسایه ما تو 46 سالگی بچه اورد البته ناخاسته پسرش دکتره ماش ...

عزیزم مطلبی بوده که تو کتاب درسیمون بوده .....از خودم که نمیگم ....اشکالی که توکرموزم 21مادر به وجود میاد ....

عزیزم از نظر علمی مهمترین علت سندروم دان سن بالای مادر.....تفاوت سنی زیاد برای بچه بعدا ازاردهندست ب ...

سندرم داون در مادران زیر بیست سال بیشتره

و توسط آزمایشات بارداری مشخص میشه

من مادر سرحال چهل ساله رو بهتر از مادر نااگاه بیست ساله میدونم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم مطلبی بوده که تو کتاب درسیمون بوده .....از خودم که نمیگم ....اشکالی که توکرموزم 21مادر به وجود ...

البته تریزومی ۲۱ در فرزند هست نه مادر 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

۵۰ دیگه نمیشه والا

چرا میشه زنه 52 ساله بود یه دختر خوشگل زاییده بود اسمشم شادی گذاشتن

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
سندرم داون در مادران زیر بیست سال بیشتره و توسط آزمایشات بارداری مشخص میشه من مادر سرحال چهل ساله ...

من مادر اجتماعی با سواد شاغل ۴۰ ساله را بهتر از مادر کم سواد ۲۰ ساله میدونم

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜