2777
2789

شما پیش پای خودتو بهتر میبینی 🙄 تو این سن حوصله مونده برات بیار

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله این حرفای غربی هاس که از۳۵به بالانمیشه قبل سن یائسگی میتونی بچه دارشی بچه سالم وخوشگل

حرف شرقیاست ها

برعکس گفتی

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
عزیزم مهترین علت سندروم دان....سن بالای مادر

نه تو سن کم هم که الان سندرم دان بیشتره، همسایه ما تو 46 سالگی بچه اورد البته ناخاسته پسرش دکتره ماشالله

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

نیااااار . بارداری بعد از 35 خطرناکه . الان نوزاد ها همه بیمار بدنیا میان بخاطر اینکه سن ازدواج بالا رفته و دیر اقدام میشه واسه بارداری.الان من دو تا پسر بچه مریض میشناسم که ماماناشون سنشون بالاس ولی به خاطر اینکه هوس کردن پسردار شن. هر شب تو مسجد اعلام میکنن که دعا کنید براشون رو تخت بیمارستانن.

بيار گلم ، من با اينكه بچه هام شير به شير هستن و بعضي شبها مثل امشب به معني واقعي كلمه داغون شدم ٢ ا ...

۵۰ دیگه نمیشه والا

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

فاصله سنیت با بچه زیاد میشه نیار دور از جونت یهو 20 سالشه دیگه مادر نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اتفاقا حرفهای سنتی های ایرانه که نمیشه بیشتر غربی ها توی ۳۵ سال تازه به فکر ازدواج و والد شدن می اف ...

عزیزم از نظر علمی مهمترین علت سندروم دان سن بالای مادر.....تفاوت سنی زیاد برای بچه بعدا ازاردهندست بچه ای که توسن 20سالگی مادر 65داره ...واقعا به نظرتون درسته؟

نیااااار . بارداری بعد از 35 خطرناکه . الان نوزاد ها همه بیمار بدنیا میان بخاطر اینکه سن ازدواج بالا ...

الان پزشکی اونقدر پیشرفت کرده که جنین  بیمار تشخیص داده بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچت میشه ۵ساله تو میشی ۵۰ساله بچت بشه ۲۵ میشی ۷۰سال  .گناه نداره بنظرت؟؟

بنظر شما بچه ای که تو ۲۰ سالگی مادر ۴۰ ساله کم سواد داره بیشتر گناه داره یا بچه ای که تو ۲۰ سالگی مادر ۶۰ ساله دکتر داره؟