2777
2789
عنوان

حس میکنم کلاهمونو برداشتن🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 55 پست
ما هم شش سال پیش ماشین فروختیم ولی هنوز طرفی که خریده تعویض پلاک نکرده و همچنان پلاک بنام ماهست,, من ...

باید بری پلیس راهنمایی راندگی همراه باقلنامه. بعد اونا پلاکشو قفل میکن هر جا ببینن توقیفش میکنن. ماهم هفت سال پیش یه مشین فروختیم ه.همجوری شد

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول رفتیم برا تعویض پلاک،  همه کاراشو انجام دادیم ینی خود فروشنده داشت انجام می‌داد،  بعد یهو فهمیدن ک من چون از قبل پلاک نداشتم باید شند خونه با قبض خونه همراهم می‌بوده،  دیگه کنسل شد اونم وکالتش روز آخر بود رفت شهرستان وکالت بگیره ماهم سند خونه بابامو 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
باید بری پلیس راهنمایی راندگی همراه باقلنامه. بعد اونا پلاکشو قفل میکن هر جا ببینن توقیفش میکنن. ماه ...

رفتم عزیزم,, ولی گفتن باید بری دادسرا شکایت توقیف پلاک بکنی بعد از دادگاه به ما اعلام میشه تا توقیف کنیم وقتی رفتم دادگاه گفتن نصف مبلغ ماشینو باید به عنوان خسارت احتمالی بریزی به حساب دادگاه تا پلاک و برات توقیف کنیم.الانم خیلی نگرانم برای اینکه پلاک بنام بابامه