2777
2789
عنوان

مدام مریض شدن پسرم

171 بازدید | 22 پست

سلام دوستان مامانای باتجربه بیاین لطفا بگین من چیکار کنم...

ی ماه پیش پسرم که هفت سالشه آنفولانزا گرفت ده روز طول کشید تا خوب شه ازون موقع تا حالا سه بار مریض شده الانم تب و لرز داره توروخدا بگید چیزی دارویی هست ازین همه مریضی جلوگیری کنه یکم سیستم ایمنی بدنش تقویت بشه؟؟

حالشو میبینم دلم ریش میشه براش هم باید به نی نی برسم هم مریض داری پسرم....

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

مولتی ویتامین و زینک اکسید خوبه . دکتر برای من تجویز کرده

ولی چون پسرت کوچولوعه با دکتر داروخونه مشورت کن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

شربت ایمونیس بده 

اسپری کلد ماریس بخر

زینک پلاسم خوبه

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

وقتی آنفلوانزا میگیره همینجوری میشه،یه مدت طول میکشه از بدنش خارج شه...هی خوب میشه باز مریض میشه،منم درگیرم با این موضوع..

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

عزیز  بادوم خام بخر روزی 7 دونه بده خیلی خیلی واسه تقویت سیستم دفاعی بدن خوبه. تو غذاش از این روغن سوپری نریز. کره محلی بریز. سیب زیاد بهش بده.  تنقلات سوپری کلا حذف کن. بجاش کشمش خرما  بده. عسل طبیعی بگیر بده. ما چون تموم سال عسل میخوریم اصلا سرما نمیخوریم. خوراکیهای طبیعی بده. خوراکیهای کارخونه ای و فریزری بهش نده. بدنش ضعیف. گوشت گوسفند واسش کباب کن. یا شیره گوشت بده. یه سه ماه تقویت کن

عزیز  بادوم خام بخر روزی 7 دونه بده خیلی خیلی واسه تقویت سیستم دفاعی بدن خوبه. تو غذاش از این ر ...

عزیزم مشکلم اینه بدغذاس.وگرنه عسل طبیعی و روغن محلی هم استفاده میکنیم اما نمیدونم چرا اینطور شده

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛