2777
2789
عنوان

مدام مریض شدن پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
عزیزم مشکلم اینه بدغذاس.وگرنه عسل طبیعی و روغن محلی هم استفاده میکنیم اما نمیدونم چرا اینطور شده

عزیز من تجربه دارم بچه های  ضعیف اعصابشون هم ضعیفه و بد غذاییشون به خاطر ضعف بدنشون وضعیف بودن اعصابشونه. عزیز حتما بهش یه 6 ماهی بادم هر روز بده. بدنشو با روغن خوب ماساژ بده خصوصا شب و صبح. تحرک خیلی واسش خوبه مواد زاید از بدنش خارج بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون بی بو خیلی واسه اعصاب خوبه. محیطشو شاد نگه دار. البته شما خودت نی نی هم داری. انشاءالله ب ...

ممنون بانو.ان شاءالله بتونم انجام بدم

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
عزیز من تجربه دارم بچه های  ضعیف اعصابشون هم ضعیفه و بد غذاییشون به خاطر ضعف بدنشون وضعیف بودن ...

مامانل بادوم چجوری بش بدم بخوره آخه هیچی نمیخوره!!! قاطی شکلات صبحانه بکنم خاصیتش از بین نمیره بنظرت؟؟

مامانل بادوم چجوری بش بدم بخوره آخه هیچی نمیخوره!!! قاطی شکلات صبحانه بکنم خاصیتش از بین نمیره بنظرت ...

عزیز بادوم   رو پودر کن با آسیاب   یا میشه با الک رنده اش کرد. پودر میشع  بعد داخل  پلو  کن. اول کوکو. داخل شامی  داخل خورشتش. وغذاهاش بریز. یا خود بادوم رو بذار  تو بشقاب تو خونه ببینه هست. اول نخوره ولی حتما  میذاره دهنش. خواستی کنارش کشمش و نخودچی هم بذار مطمئن باش یواش یواش میخوره. اصلا هم اصرار نکن. این کاری بود که من با پسر خودم که بد غذاس انجام دادم و موفق شدم. بادوم یه دارو مقویه. تو خونه ما امتحانش پس داده. خصوصا شبا بخوره خیلی عالیه. قیافه غذارو واسش خیلی فشنگ کن. البته می  دونم دردسره

عزیز بادوم   رو پودر کن با آسیاب   یا میشه با الک رنده اش کرد. پودر میشع  بعد داخل &n ...

ممنونم ازت حتما انجام میدم😘😘😘