2777
2789

من خودم پریشب خواب دیدم ی خونه دارم مال خودمه توش ی درخت بزرگ توت بود توتای سفید درررشت و پراب خیلی شیرین من داشتم جم میکردم 

دیشبم خواب دیدم رفتم مغازه کفش فروشی ابجی یکی از دوستام کفش سفید خوشکل خریدم برا خودم کسی تعبیر بلده ؟شماها چ خوابی دیدین تاحالا ک ذهنتونو درگیر کرده ؟

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

کسی هست تعبیر خواب بدونه؟؟!

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیرو تامیک اخرم  تا صب خواب میدیدم سوسک داره بهم حمله میکنه یه عالمه سوسک بالدار درحال پروار ب ...

یا خدااااا😖😖😖😖😱😱😱

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
پیرو تامیک اخرم  تا صب خواب میدیدم سوسک داره بهم حمله میکنه یه عالمه سوسک بالدار درحال پروار ب ...

وای 😨😨😨😨 تعبیرم داشت؟؟

من چندین ساله خوابام تقریبا مثل همه ...که یجا گیر کردم و نمیتونم خلاص شم ...یبار خودمو تو کوچه پس کوچه تاریک که فقط دور خودم میچرخیدم ...یبار یه جا که کلی ماشین بود و من نمیتونستم سوار شم و از اونجا برم خونه یه بار تو اسانسور گیر کردم که نمیتونستم خودمو نجات بدم ...اووووه انقدر زیاد که اگه بهوام بگم به کتاب میشه ولی 12 ساله خوابام اکثرا اینطورین😩

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

واییی دقیقا منم یه شب تا صب خواب سوسک بالدار دیدم خیلی وحشتناک بود

💏"You & me 💕make a wonderful "We

همسرم رفته ماموریت خونه مامانم هستم.مادر شوهرم خیلی ادا دلتنگارو در میاره برامون. پربشب خواب دیدم جاریم که یه شهر دیگه اس اومده خونه مادر شوهره بهش پیشنهاد میده ما رو هم دعوت کنه پسرم با بچه هاشون بازی کنه دلتنگی نکنه و اینا اونم بر میگرده میگه نه لازم نیست میان خونه زندگیمو بهم میریزن. برا همسرم تعریف کردم گفت درسته اومده بودن با مامانش میحرفیده گفته مهمون دارم 😁😁😁😂

خواب نمیبینم زیاد ببینمم نه یادم میمونه نه اهمیت میدم  فقط الان 19 ساله آرزو دارم پدرمو خواب ب ...

انشالله همین امشب  خوابشونو ببینی عزیزم

چند وقته مرتب خواب یه نوزادو میبینم که تو بغلمه بچه بشدت اروم و زیباییِ پسر هم هست 

میخوام براش اسم بزارم اما یکی که نمیدونم کیه و اصلا نمیبینمش انگار تو ذهنمه تکرار میکنه اسمش محمده 

من خودم بچه دارم...   نمیدونم کیه و چرا مرتب میاد به خوابم و تو بغل من چیکار میکنه  اما میدونم بشدت نظر کرده‌ی خداونده 

شاید جالب باشه که بگم خواهرم هم اون نوزادو بارها تو خوابش دیده و دقیقا ازش همون‌چیزایی‌رو میگه که منم میبینم بچه‌ی سفید پوش بسیار زیبا پسر و آروم و در اغلب موارد خوابیده....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))