الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به سلامتی گلم من تجربه خودمو در اختیارت گزاشتم پیشنهاد میکنم پیش مشاور بری
چیکار کنم اروم شه . شوهرم خیلی مرد خوبیه . کل زندگیش دست منه . به شدت عاشقمه . هر چی بخوام فراهمه . شیش قبضه در اختیارمه . فقط موقع دعوا وحشیییی میشه وحشی . اینم بگم بی اجازه من ابم نمیخوره
فقط میتونم بگم به حرفش گوش کن تا موقعه ای که عصبانیتش فرو کش کنه خودش بهت اجازه بدی هرجا بخوای بری ر ...
اصلا اینطوری نیست . هر جا بخوام ازادم . حتی جلو پسرای فامیل بی روسری می گردم . جلو داداشاش با تاپ . نمی دونم چرا تا از کسی صحبت می کنم غریبه البته می گه حرفی ک نزد چیزی ک نگف داغ می کنه
اصلا اینطوری نیست . هر جا بخوام ازادم . حتی جلو پسرای فامیل بی روسری می گردم . جلو داداشاش با تاپ . ...
پس مردیه که دوست نداره زنش با ادمای غریبه اوخت بشه پس تو بیرون زیاد با غریبه ها حرف نزن سر سنگین باش جلو خودش جایی رفتین بیرون سر سنگین رفتار کن بهش بفهمون اونم نباشه باهات تو تو بیرون با عریبه سر سنگینی
کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
پس مردیه که دوست نداره زنش با ادمای غریبه اوخت بشه پس تو بیرون زیاد با غریبه ها حرف نزن سر سنگین باش ...
خودش میگه تو از مرد مرد تری . نمیدونم چرا توهم داره ک من خیلی شاخم و همه از من خوششون میاد و من پیش این نمیگم . میگه بفهمم کسی بهت حرفی زده می کشمش . از علاقشه ولی من دوس ندارم