2777
2789
دشمنش منو نمیشناسه . می گفت چرا گفتم چیزی گفته تو جواب سربالا دادی . نمی دونم چرا توهم اینو داره ک ه ...

چند وقت ازدواج کردین  ؟

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
همه مردا تو عصبانت این جوری من اولا کارم خیلی اشتباه بود با شوهرم دعوا میکردم انقدر با هاش کل کل میک ...

دیوانه میشه . منم تمام بدنم مور مور میکنه . به شدت میترسم . نمیخوام زندگیم اینجوری مسخره باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمنش منو نمیشناسه . می گفت چرا گفتم چیزی گفته تو جواب سربالا دادی . نمی دونم چرا توهم اینو داره ک ه ...

وا خب خودت گفتی ادم گ و ه ی هست اونم پرسیده چی گفت بهت ، دیگه واسه چی عصبی شدی مثلا

مقصر خودت بودی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
۳ سال

به سلامتی گلم من تجربه خودمو در اختیارت گزاشتم پیشنهاد میکنم پیش مشاور بری

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
وا خب خودت گفتی ادم گ و ه ی هست اونم پرسیده چی گفت بهت ، دیگه واسه چی عصبی شدی مثلا مقصر خودت بودی& ...

خیلی رو من حساس شده . همش میپرسه کسی چیزی نگفته . نمی تونم حساسیتشو درک کنم

به سلامتی گلم من تجربه خودمو در اختیارت گزاشتم پیشنهاد میکنم پیش مشاور بری

چیکار کنم اروم شه . شوهرم خیلی مرد خوبیه . کل زندگیش دست منه . به شدت عاشقمه . هر چی بخوام فراهمه . شیش قبضه در اختیارمه . فقط موقع دعوا وحشیییی میشه وحشی . اینم بگم بی اجازه من ابم نمیخوره

چیکار کنم اروم شه . شوهرم خیلی مرد خوبیه . کل زندگیش دست منه . به شدت عاشقمه . هر چی بخوام فراهمه . ...

فقط میتونم بگم به حرفش گوش کن تا موقعه ای که عصبانیتش فرو کش کنه خودش بهت اجازه بدی هرجا بخوای بری رو اعصابش راه نرو کاری نکن که با عث عصبانیتش بشه

فقط میتونم بگم به حرفش گوش کن تا موقعه ای که عصبانیتش فرو کش کنه خودش بهت اجازه بدی هرجا بخوای بری ر ...

اصلا اینطوری نیست . هر جا بخوام ازادم . حتی جلو پسرای فامیل بی روسری می گردم . جلو داداشاش با تاپ . نمی دونم چرا تا از کسی صحبت می کنم غریبه البته می گه حرفی ک نزد چیزی ک نگف داغ می کنه

اصلا اینطوری نیست . هر جا بخوام ازادم . حتی جلو پسرای فامیل بی روسری می گردم . جلو داداشاش با تاپ . ...

پس مردیه که دوست نداره زنش با ادمای غریبه اوخت بشه پس تو بیرون زیاد با غریبه ها حرف نزن سر سنگین باش جلو خودش جایی رفتین بیرون سر سنگین رفتار کن بهش بفهمون اونم نباشه باهات تو تو بیرون با عریبه سر سنگینی

پس مردیه که دوست نداره زنش با ادمای غریبه اوخت بشه پس تو بیرون زیاد با غریبه ها حرف نزن سر سنگین باش ...

خودش میگه تو از مرد مرد تری . نمیدونم چرا توهم داره ک من خیلی شاخم و همه از من خوششون میاد و من پیش این نمیگم . میگه بفهمم کسی بهت حرفی زده می کشمش . از علاقشه ولی من دوس ندارم