2777
2789

تقریبا یه هفته پیش دخترم وکه دونیم سالشه هریک روز درمیان باخودم میبرم حموم وبعدحموم سشوار میکشم ،خلاصه داشتم سشوار میکشیدم یه شپش دیدم سرش گشتم چن تاهم تخم شپش همه رو برداشتم‌ زود ازدکترپوست وقت گرفتم وتمام ملحفه ولباساو روشستم ازداروخانه اسپری ضدشپش گرفتم کل خونه وداخل اتاق ها وسرویس وکمدها وکل لباس هامون و... شال وکلاه ووشونه ها وروسری و...زدم ۳روز پشت سرهم وهمون روزم که شپش ودیدم زود بردم دکترپوست شامپو وکرم پرمترین داد زدم درعرض ۳روز کاملا نابود شد

دخترم ازدخترهمسایه گرفته بود

گفتم بگم کسایی که درگیرن به دردشون بخوره یک هفته هم هرروز موی بچه رو برسی کنید 

وحتما حتما اسپری ضدشپش وبه کل خونه حتی فرش وپتو و...بزنید و....

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری چی؟؟اسمش

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

دخترم هر تابستون شپش میگیره، اصلا نمیدونم از کجا

ولی هر دفه سس مایونز میزدم و ۸ ساعت می موند و همشون می مردن و خوب میشد

دفه آخری با سس هم خوب نشد، شونه ضد شپش گرفتم، عالی بود......

و ضمنا من اصلا از شامپو و اسپری شپش و ... استفاده نمیکنم، چون همشون سمی هست و نمیخوام خدایی نکرده برامون مشکلی پیش بیاد

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍

نه عزیزم چرا شامپو شیمایی بزنین و اینقدر خودتون رو اذیت کنین 

من خودم معلمم و دختر مهد میره برای همین خیلی درگیر و حساسم روی این موضوع 

یک شونه دوسال پیش خریدم ۵۰ تومن و هر زمان ک حمام میریم موها رو شونه میکنم اینطوری هم اگه یه زمانی مبتلا بشه سریع متوجه میشم و هم دوسال پیش ک مبتلا شده بود خیلی راحت برطرف شد