2777
2789
عنوان

طبع نامزدم

452 بازدید | 29 پست

به نظرتون از کجا بفهمم طبع نامزدم چجوریه فقط بگم ما محرم نیستیم . اگه تجربه یا اطلاعاتی دارین بهم بگین اخه بس که دیدم خیلیا به خاطر سرد بودن همسرشون جداشدن یا به مشکل برخوردن میترسم . بگین از کجا معلوم میشه چجوریه .و چجوری بفهمم بهم کشس ج... داره یا نه؟

برو تاریخچه سرچ گوگل و اینستا و دایرکتاش چک کن طبعش میاددستت😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این مضوع خیلی مهمه رک ازش بپرس

ببین من الان به مشکل برخوردم دارم نابود میشم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
زود با واقعیت روبرو میشه اینطوری

دیر روبرو شدنشم بدبختیه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
والادوره ما ک زیادم دورنیس همین ۸سال پیش یه چیزی بودبنام حیا که الان نمیبینم بعضی خانوما توبقالیم جم ...

خیلی خانوما و اقایون بخاطر مسائل جنسیشون خیانت میکنن چون راضی نمیشن تو خونشون خیلی خوبه اگه راجبشصحبت شه

❤❤❤ریپلای❤❤❤