2777
2789
عنوان

طبع نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 29 پست
والادوره ما ک زیادم دورنیس همین ۸سال پیش یه چیزی بودبنام حیا که الان نمیبینم بعضی خانوما توبقالیم جم ...

خب عزیزم اینجا یه محل زنونه اس ،اشکال نداره که ، بعدشم سوال ایشون زیاد بد نبود ، دیروز من دیدم یه خانمی قشنگ همه چیه رابطشو توضیح داده بود بعد نظر میخواست که چکار کنم دیرتر ا ر ض ا بشم ، که همه گزارش زدن تاپیکش ترکید

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واضح 

تمایلی به گرفتن دستت نداره 

تمایلی به بوسیدن نداره 

حرفای اون جوری نمیزنه .ابراز علاقه نمی کنه  

ایا همش یعنی سرد ربطی به خجالتی بودن اینا نداره 

اصلا در این موردا حرف نمی زنه یعنی یخ 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نامزدی در چه حده؟خوب مستقبم در موردش حرف بزن ابن چیزا مهمه نه که چه غذایی دوس داره رو سیصدبار بپرسیم ...

میگم محرم‌نیستیم زیاد قوربون صدقم میره نمیدونم ربط داره یا نه

میگم محرم‌نیستیم زیاد قوربون صدقم میره نمیدونم ربط داره یا نه

نه عزیرم اون فرق داره درموردش بحزف محرمم نیستی مورد نداره نامزدین به هرحال

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اگه باهاش ارتباط داری مثلا چت و تلفنی اگه گرم. باشه خودش بروز میده نیاز نیست کاری کنی مثلا تو حرفاش ...

اصلا حرف جنسی نمیزنه ولی خیلی دوست داره زودتر مراسم بگیریم ولی ما کسب ازمون فوت شده نمیت نیم زود مراسم بگیریم

اصلا حرف جنسی نمیزنه ولی خیلی دوست داره زودتر مراسم بگیریم ولی ما کسب ازمون فوت شده نمیت نیم زود مرا ...

پس بنظرم سرده نمیدونم باز میخای یه مشاور قبل ازدواج برین اونا بهترین راهنماییتون میکنن

والادوره ما ک زیادم دورنیس همین ۸سال پیش یه چیزی بودبنام حیا که الان نمیبینم بعضی خانوما توبقالیم جم ...

واااای امضاتو دیدم اشک ازچشام سرازیرشدبخدا عزیزم😢😢😢خداحاجت همه منتظرارو بده و دامنشون سبزکنه عزیزم توام هرچه زودتربه حاجتت برسی انشاالله گلم

خب شاید بترسه خانوم یهو حالت تدافعی بگیره

همینطورم هست من رو اینچیزا حساسم . متاسفانه من اولش خیلی محدودش کردم حتی نزاشتم تو مجازی استیکر بوس بفرسته بهش گفتم رعایت کن  

همینطورم هست من رو اینچیزا حساسم . متاسفانه من اولش خیلی محدودش کردم حتی نزاشتم تو مجازی استیکر بوس ...

خب اشتباه کردی دیگه کم کم شروع کن تو استیکر اینا بفرست

❤❤❤ریپلای❤❤❤