2777
2789
عنوان

یه لحظه خانوما

368 بازدید | 60 پست

من باردارم..دیشب فهمیدم خورشید گرفتگی قراره اتفاق بیفته...

فقط شنیده بودم نباید بهش نگاه کرد دیگه چیزی نمیدونستم..

اصلا بیرون نرفتم اما الان تاپیک ها و ... رو خوندم استرس گرفتم

صبح رفتم دستشویی فکر کنم دستم گذاشتم رو شکمم...

چیزی میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای همه دنیا دارن راحت زندگیشونو میکنن فقط ما ایرانیا از این حرفا میزنیم   

خرافاته عزیزان، هیچ منبع علمی و ثابت شده نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من به همه جام دست زدم..ولی تلاش کردم نخارونم..هر چند به نظرم علمی وعقلی نیست ولی خارش رورعایت کروم

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر