2777
2789

خانمها همونیم که گفتم شوهرم خیانت کرد بهم فهمیدم حالا بعدش گفت چیزی بوده تموش کن منم خریت کردم که نگو دروغ میگفت بهش مشکوک بودم رمز گوشیشو پیدا کردم دوباره برنامه نصب کردم.. حالا دیدم بازم داره باهمون زنه در ارتباطن... به نظرشما چکار کنم پیام بدم زنه رو تهدید کنم رفتم شکایت کنم گفتن باید دادگاه وکلانتری بری من عیبم میاد بخاطر هرزه پامو کلانتری بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داغونم... زنه دست بردار نیست.. با دوتا بچه چه خاکی سرم بریزم

بشین با شوهرت صحبت کن ،بگو‌ عزیزم اگه منو نمیخوای یا کسی دیگه رو میخوای خوب من میرم تو‌ راحت باش،اگه واسه تفریح هست من ناراحت میشم بزار کنار خودم واست تفریح بهتر جور میکنم 😒😒😒

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

شوهرتو تهدید به طلاق کن اول باید شوهرت بی خیالش بشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
زنو رو پیداش کن ، بزنش تا صدای سگ بده ،  راهش فقط همینه . والسلام

چه راهکارا میدین والا. اولا که خودش شاید از زنه کتک خورد. دوما اگه زد الکی الکی کارش به کلانتری و دادگاه و دیه دادن به یه آدم ول معطل برسه؟ باید تکلیفشو با شوهرش مشخص کنه وگرنه این زن نه یکی دیگه. کل شهرو میخواد بره بزنه؟ این وسط یه بلایی سر خودش اومد چی؟

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

خانومه متاهله ؟

ازش شکایت کن عارت هم نیاد این جوری هم شوهرت هم اون خانومه شده به پات میافتن که کار بالا نگیره .پاشون به دادگاه باز نشه وابروشون پیش خانوادشون نره

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .