بچهانازن مدیر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 عنوان شما جای من باشید چکار میکنیددکمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 30 پست خانمها همونیم که گفتم شوهرم خیانت کرد بهم فهمیدم حالا بعدش گفت چیزی بوده تموش کن منم خریت کردم که نگو دروغ میگفت بهش مشکوک بودم رمز گوشیشو پیدا کردم دوباره برنامه نصب کردم.. حالا دیدم بازم داره باهمون زنه در ارتباطن... به نظرشما چکار کنم پیام بدم زنه رو تهدید کنم رفتم شکایت کنم گفتن باید دادگاه وکلانتری بری من عیبم میاد بخاطر هرزه پامو کلانتری بزارم 1398/10/04 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدماه7 عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 3982 با این روش نرمو لیطیفی که شما پیش گرفتی شوهرت با خودش میگه این که راضیه بزار حالمو بکنم بیخیال &nbs ... واقعا . کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
vasta335 عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 320 چه راهکارا میدین والا. اولا که خودش شاید از زنه کتک خورد. دوما اگه زد الکی الکی کارش به کلانتری و دا ... صاحب زنه رو پیدا کن . پدری برادری ، عمویی ...فامیلاشو بنداز جون زنه . حالا که اینقدر نگرانی ، بدون اینکه خیلی انرزی خرج کنی ، تفرقه بنداز،و حکومت کن.با هکسایه های زنه شروع کن . ینی آبرو براش نذار
مامانآراد عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4281 به مام بگو چه برنامه ای نصب کردی؟ برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
فیالو عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 608 خیلی داغونم... زنه دست بردار نیست.. با دوتا بچه چه خاکی سرم بریزم زنه دست بردار نیست چون شوهرت حسابی ازش استفاده کرده
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 دفعه قبل چیکارکردی؟ شوهرتو جر دادی یا گریه زاری کردی؟ دفعه قبل خربت کردم با وساطت خواهراش چیزی نگفتم گفتم لابد راست میگه.. فقط گریه زاری کردم ولی اینبار کوتاه نمیام
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 به مام بگو چه برنامه ای نصب کردی؟ خانمی برنامه ردیاب 98 تو گوگل سرچ کن هست زنگ بزن میگه چکار کنید
درناdorna عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 897 دفعه قبل خربت کردم با وساطت خواهراش چیزی نگفتم گفتم لابد راست میگه.. فقط گریه زاری کردم ولی اینبار ک ... طلاق و آبروریزی اخرین راه حلت باشهاون دفعه یه روش رو امتحان کردی این بار حسابی با داد و بیداد و جرررررر از خجالتش در بیا تا بعد ببینیم چی میشه
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 در صورتی که طرف به کارش ادامه نده.نه اینکه بگه باشه ولی باز با زنه باشه و تو نفر دوم باشی واقعا همین من بار اول نگفتم البته خودش پکر بود خانوادش خونمون بودن گفت بگو وگرنه کاش نمگفتم اینا بدتر گند زدن
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 با این روش نرمو لیطیفی که شما پیش گرفتی شوهرت با خودش میگه این که راضیه بزار حالمو بکنم بیخیال &nbs ... نه این بار ملایمت نکردم زنگ زدم پشت خطی بودم میدونستم بااون حرف میزنم حسابی از خجالتش در اومدم...
مامانآراد عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4281 خانمی برنامه ردیاب 98 تو گوگل سرچ کن هست زنگ بزن میگه چکار کنید مرسی عزیزم برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 چه برنامه ای نصب کردی؟ ردیاب 98 تو گ گل سرچ کن
فیالو عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 608 نه این بار ملایمت نکردم زنگ زدم پشت خطی بودم میدونستم بااون حرف میزنم حسابی از خجالتش در اومدم...&nb ... برو از زنه شکایت کن، میره دیگه پیداش نمیشه ، مطمین باش ، مدرکم که تو دستت داری ، اگه متاهل باشه که دهنشو سرویس میکنن
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 برو از زنه شکایت کن، میره دیگه پیداش نمیشه ، مطمین باش ، مدرکم که تو دستت داری ، اگه متاهل باش ... حتما مجبورم راهی برام نزاشتن...اره ولله هم صداشو هم پیامهاشو دارن
فیالو عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 608 حتما مجبورم راهی برام نزاشتن...اره ولله هم صداشو هم پیامهاشو دارن یه وقت لو ندی مدرک داری یا چیزیا !!!!!!!!!
بچهانازن مدیر استارتر عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 574 یه وقت لو ندی مدرک داری یا چیزیا !!!!!!!!! باشه ممنون..