2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت عاقل باشه و خودت سیاست داشته باشی چیزی نمیشه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

کیه که با خانواده شوهرش مشکل نداره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه عزیزم خداروشکر ما باهم خوبیم خیلیم دوسشون دارم عزیزن برام فرقی با خانواده خودم ندارن 

ای جانم انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی😍 لذت میبرم کسایی مثل شمارو میبینم

همه مشکل دارن با خانواده شوهرشون..منتها اگه جدی بگیریشون و زیاد اهمیت بدی کش دار میشه و کار به جاهای باریک میکشه.باید از یه گوش بشنوی حرفاشونو از یه گوش در کنی ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عاقل و با سیاست باش و کنترل زندگیتو خودت به دست بگیر ، مطمئن باش زندگی موفقی خواهی داشت

گرفتم خیلی تلاش کردم برای این زندگی خسته شدم واقعا ولی بازم نهایت تلاشم و میکنم خدا ازشون نگذره

شما هم با خانواده شوهدت مشکل داری؟

عزيزم

زندگي مشترك فقط همسرت نيست، تو فرهنك ما نقش خانواده همسر خيلي پررنگه، اگه واقعا باهاشون مشكل داري از الان راجع بِه ازدواجت با اين ادم درست و منطقي تصميم بگير، عشق و عاشقي بعد مدتي از بين ميره و فقط دعوا و دلخوري ميمونه! 

اگه واقعا خانوادش باهات مشكل دارن در مورد ازدواجت با اين فرد تجديد نظر كن!

دوری کردم ولی ما هنوز عقد نیستیم خیلی میترسم خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره بلاخده باید روز عقد قیافه ...

حالا بذار ازدواج کنی بعد انقدر درمودشون بد بگو!خیلی عجیبن برام کسایی که ازهمون اول باخانواده شوهرشون مشکل دارن 

اگه فکرکنی اونام خانواده خودتن مشکلی واست پیش نمیاد