همه مشکل دارن با خانواده شوهرشون..منتها اگه جدی بگیریشون و زیاد اهمیت بدی کش دار میشه و کار به جاهای ...
آخه وقتی به خودم و خانوادم توهین میکنن چجوری بگذرم . سری آخر ننه بی فرهنگش برگشته به من میگه دعا نویسی کردی گذاشته خونه ما در صورتی که دو بار فقط من و دعوت کردن فحش و فحش کاری به من میگه خفه شو گم شو و اینا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا بذار ازدواج کنی بعد انقدر درمودشون بد بگو!خیلی عجیبن برام کسایی که ازهمون اول باخانواده شوهرشون ...
من خیلی خیلی باهاشون خوب بودم و صبوری کردم ولی از روز اول با من دشمنی بستن تا یه مدت هرچی گفتن سکوت کردم و خوبی کردم خواهره بهم توهین کرد بعد یه مدت گفتم بزرگتره من خودم ازش معذرت خواهی کردم . ولی بازم با من بد صحبت کرد
چرا میخوای با همچین آدمی و خونواده ای وصلت کنی؟ خب مشخصه تهش چیه از الان از این ازدواج صرف ن ...
نامزدم خیلی خوبه خیلی دوسم داره خیلی هوام و داره عیب و بدی هایی هم داره ولی خوبیاش بیشتره خانوادش خیلی لجنن خیلی زندگی اون یکی پسرشم بهم ریخت پسرش ۴۸ سالشه الان طلاق گرفته