2777
2789
عنوان

تو دلم خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 47 پست
خیلی دلگیرم دعام کن....

ميفهممت

تو برزخ  افتادي، نه راه پيش داري و نه راه پس 

با تمام وجودت خودت و زندگيت رو بسپار بِه خدا، هر چي شد از ته دل شكر كن، بهت قول ميدم بهترين ها برات پيش مياد

ديگه خودت دست و پا نزن  كه اوضاع رو درست كني، فقط بسپار بِه خدا با تمام وجودت

همه چيز درست ميشه ، مطمين باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم بهم بزن ...تو آینده خوبی با این خانواده ندادی از الان حرمتهاتون شکسته شده دیگه منتظر چی هستی؟؟

بقران همه چیز عشق نیس‌..بعد یه مدت همه چیز عادی میشه دخالتهای نابجای اونا شروع میشه تو گوش شوهرت وز  ز میکنن

و اختلاف میندازن بینتون..

چرا اینقد با شما بدن؟؟مگه نمیخاستنتون؟؟عروسشون بشی

خعععععللی 
ميفهممت تو برزخ  افتادي، نه راه پيش داري و نه راه پس  با تمام وجودت خودت و زندگيت ر ...

خیلی ممنونم ازت بابت انرژی مثبتت خیلی خیلی ممنونم امیدوارم از هر چی که میخوای بهترینش نصیبت بشه و همیشه خندون باشی 

خیلی ممنونم ازت بابت انرژی مثبتت خیلی خیلی ممنونم امیدوارم از هر چی که میخوای بهترینش نصیبت بشه و هم ...

فدات شم عزيزم

وظيفه بود

درد عاشقي ٤٠ روزه اما اگه بله رو بگي ٤٠ سال در عذابي

بگذر از اين عشق كه ميسوزوندت!

خواهش میکنم بهم بزن ...تو آینده خوبی با این خانواده ندادی از الان حرمتهاتون شکسته شده دیگه منتظر چی ...

روز خاستگاری مادره تا دست منم بوس کرد که پسره اش و قبول کنیم 

الان که بهش میگم اگه من و نمیخواستی چرا اومدی خاستگاری میگه شما از قبل آشنا بودین منم گفتم پسرم زیاد شرایط مادی نداره که قبول نکنی 

بابام بعد از خاستگاری تقریبا فکر کنم یک سال سر دووندشون بعد واسه بله برون مادره آتیش انداخت سر حلقه خریدن زنگ زد مستقیم به خودم که بریم حلقه بخریم منم گوشی و دادم مامانم یه تعارف به مامانم نزد که بیاد گفت ما کیک میاریم برای خاستگاری نیاورد بعد بله برونم زنگ زد به مامانم که ما اومدیم خرج کردیم باید تشکر میکردید 

من خیلی خیلی باهاشون خوب بودم و صبوری کردم ولی از روز اول با من دشمنی بستن تا یه مدت هرچی گفتن سکوت ...

تودعوا هیچوقت یه نفر تنهامقصرنیست شماخودت رو‌اخلاقت وخودت کارکن وسعی کن دید مثبت بهشون داشته باشی حل میشه 

تودعوا هیچوقت یه نفر تنهامقصرنیست شماخودت رو‌اخلاقت وخودت کارکن وسعی کن دید مثبت بهشون داشته باشی حل ...

اوایل واقعا مشکل از اونا بود بعد یه مدت منم مثل خودشون رفتار کردم که به مذاقشون خوش نیومد.

من خیلی دید مثبت داشتم و خیلی کارا کردم ولی اونا همه اش بدتر میشدن

روز خاستگاری مادره تا دست منم بوس کرد که پسره اش و قبول کنیم  الان که بهش میگم اگه من و نمیخوا ...

ببین زندگی کنار مردی ک عاشقش نیستی ولی آرامش داری سگش می ارزه از زندگی کنار مردی ک عاشقش ولی از جانب خانوادش آرامش نداری...خدا بهت عقل داده از رو عقل تصمیم بگیر به خاطر عشق پاسوز این زندگی نشو  جووونیت تباه میشه با رفتارایه خانواده شوهرت

خعععععللی 
اوایل واقعا مشکل از اونا بود بعد یه مدت منم مثل خودشون رفتار کردم که به مذاقشون خوش نیومد. من خیلی ...

ببین سعی کن سیاست خودشونو پیش بگیری مثلا چه اخلاقایی دارن چه رفتارایی میکنن ؟بشین فکرکن ببین منشا بیشتر دعواهاتون چی بوده یااگه جوردیگه ای تودعوا برخوردمیکردی بهترنبوده؟اینارو ریشه یابی کن حتما 

ببین سعی کن سیاست خودشونو پیش بگیری مثلا چه اخلاقایی دارن چه رفتارایی میکنن ؟بشین فکرکن ببین منشا بی ...

عزيزم چرا تشويقش ميكني بِه ادامه اين رابطه؟

صبح تا شب بشينه نقشه بكشه مثل خودشون بشه؟!!!

مگه زندگي چقدره كه تماما بِه اين حرفًا بگذره؟ 

خاهشت راه درست رو نشونش بده !