2777
2789
عنوان

تو دلم خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 47 پست
عزيزم چرا تشويقش ميكني بِه ادامه اين رابطه؟ صبح تا شب بشينه نقشه بكشه مثل خودشون بشه؟!!! مگه زندگي ...

من نگفتم ادامه بده گلم اشتباه متوجه شدی گفتم باسیاست خودشون فکرکن ببین منشاش چیه شاید کلا خودشم کم مقصرنبوده باشه مگه شماخانواده شوهرشو دیدی که میگی حتما باید جداشن؟مافقط نظرمونو میگیم نمیتونیم واسه کسی تصمیم بگیریم خصوصا که مشخصه نمیخواد جداشه وترس ازجدایی داشته اصلا دلیل این تاپیکش همین بوده که نمیخوادجداشه منم پستای دیگرو نخوندم نمیدونم درچه حده واینا ولی هیچوقتم یکطرفه نمیشه قضاوت کرد .

من نگفتم ادامه بده گلم اشتباه متوجه شدی گفتم باسیاست خودشون فکرکن ببین منشاش چیه شاید کلا خودشم کم م ...

عزيزم لازم نيست از خانواده همسر ايشون شناختي داشته باشم اصلا اونا بهترين و استارتر دور از جونش بدترين، 

يه رابطه سالم، رابطه ايه كه هر دو طرف خوشحال باشن توش. 

ايشون تو رابطش خوشحال نيست و نگرانه حتي اون چند ساعتيه كه قراره موقع عقد خانواده همسرش رو ببينه! همين دليل كافيه كه مطمين شد اين رابطه جواب خوبي نخاه داد

در ضمن اينكه فكر ميكنم حريم ها بينشون شكسته شد و مادر همسرشون بهشون فحش هم ميدن كه ديگه جاي بحثي نميمونه

وقتي حريم ها از بين رفته حالًا علت دعواها ريشه يابي هم بشه ديگه فايده اَي نداره

شما اگه همه كامنت ها رو بخونيد متوجه خاهيد شد وخامت  إوضاع  رو !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم لازم نيست از خانواده همسر ايشون شناختي داشته باشم اصلا اونا بهترين و استارتر دور از جونش ...

خوب وقتی منشاشو پیداکنه میتونه مشکلو حل کنه.میدونم عزیزم منظورتو متوجهم من خودمم اگه ازشرایطی راضی نباشم صددرصد میام بیرون ازش ولی خوب همه رابطه هاروهم نمیشه به جدایی ختم کرد وقتی میشه مشکلو حل کرد‌‌.نباید انقدر به مادرشوهرش پروبال میدادن که هنوز هیچی نشده شروع به توهین کنه البته که دعواشده بینشون وماچیزیو نمیدونیم دقیق وازاتفاقات خبرنداریم .بازم خودش میدونه واقعا اگر ناراضیه باید جداشه