2777
2789
عنوان

مشاوره

452 بازدید | 114 پست

هرسوالی دارید بپرسید هرکسم تونست کمک کنه جواب بده😊😊😊

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

اینجا رسمه برا هر سوالی یه تاپیک جدا می زنن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چ زمینه ای تخصص دارین؟؟

خانواده افسردگی غیرازتحصیلی

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
بگو چطور میتونم حساستمو نسبت ب چند تفر از بین ببرم ازشون کینه دارم و روشون زومم تا عصبانی بشم از کا ...

چرانسبت بهشون حساسی و کینه به دل گرفتی 

میخوام بدونم دلیلت موجه هست یانه

چرانسبت بهشون حساسی و کینه به دل گرفتی  میخوام بدونم دلیلت موجه هست یانه

اره موجهه

یکیش بابام ک از بچگی در حقم پدری نکرده بیشتر دنبال زندگی خودش بوده و بی مسئولیت بوده

یکیش نامزد سابقم ک بخاطر اخلاقای یدش ناچار شدم بهم بزنم

امادرکل کینه گرفتن بیشترازاینک به طرفای مقابلت ضربه بزنه باعث میشه خودت اذیت شی و همش درحال درگیری باذهنت وفکرت باشی ارامشت ازبین میره .سعی کن خودتو جای طرف مقابلت قراربدی ببینی جای اون بودی چیکارمیکردی و چطوربرخورد میکردی تاجایی ک ممکنه سعی کن بخشش رو یادبگیری اگرنتونستی طرف وحذفش کن و باهاش ارتباط نگیر ک اذیت نشی

اره موجهه یکیش بابام ک از بچگی در حقم پدری نکرده بیشتر دنبال زندگی خودش بوده و بی مسئولیت بوده ...

درمورد پدرمادرهیچ دلیلی موجه نمیتونه باشه عزیزم توباید درهرصورتی حفظ احترام کنی باید بشینی باهاش حرف بزنی واحساساتتو بدون عصبانیت و هرچیزی بیان کنی و توجیهات پدرتم بشنوی گاهی اوقات ماهانمیتونیم از علایق خودمون با اوناحرف بزنیم چیزی ک درنظراوناصلاح ماست اما با بااصراروپافشاری به اون چیز اونارو اذیت میکنیم و باعث میشه ک دورشون کنیم

وامانامزدسابقت ک  خودت میگی سابق عزیزم پس الان توزندگیت نقشی نداره چرا اعصاب خودتوبهم میریزی و داری اینده خودتو خراب میکنی اونوبسپاربدست سرنوشت عرچی لایق باشه براش پیش میاد شما رو خودت کارکن ک بهترین اینده و زندگی روبراخودت بسازی

کارتشون زووود عصبانیم مبکنه نثلا دو تاشوتم اهل توجیه کردنن بهار بگم ماست مالی کردن دروغاشون

چطورتشخیص میدی ک دروغ میگن یاتوجیه میکنن یاخودت از درستی حرف یاکارخودت مطمئنی شایداگ باخودت فکرکنی به پدرتم حق بدی کینه رو ازخودت دورکن چون پیشرفت وازت میگیره

درمورد پدرمادرهیچ دلیلی موجه نمیتونه باشه عزیزم توباید درهرصورتی حفظ احترام کنی باید بشینی باهاش حرف ...

همه میدونن کارای بابای من از سر لجبازی بوده ن خیر و صلاح بچه هاش

نامزدمم تا نبخشم نمیتونم ب مرد دیگه ای فکر کنم 

خانواده افسردگی غیرازتحصیلی

من خیلی زودرنجم و اتفاق ناخوشایندی که تو گذشته برام افتاده و یا کسی برخورد بدی باهام کرده یادم نمیره همش مثل ی فیلم جلوی چشمام هست و این خیلی عذاب میده چیکار کنم