2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 114 پست

من جدیدا ینی کلا اینطوریم جدیدا فهمیدم ک خیلی اعتماد ب نفسم پایینه خودم تنهایی هیج جا نمیرم حتی روم نمیشه ی مغازه برم، همش از تایید نشدن میترسم ازانتقاد میترسم مثلا وقتی متوجه شدم یکی تو پیجم دوبار از حسودیش نسبت به استوریم انتقاد کرد پیجمو کلا پاک کردم یه پیجه دیگه زدم، احساس میکنم تنهام و مثل قبل دوستی ندارم حس میکنم بنا ب دلایلی اطرافیان ینی دوستای قدیمم بهم حسودی میکنن و بد منو میخوان آخه اینطوری هم نشون میدن و واقعا دوستای بدی داشتم حس بدی دارم همه چی یکنواخت شده برام دوس دارم انگار ی جوری جلب توجه کنم برای اونا ک قبلا دوستم بودن و حسودن، ولی خب میگم ک از انتقاد و تایید نشدن ترس دارم اعتماد ب نفسم کمه

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩
ن مطمئن نیستم اما ب من درباره اینک چقد مطمئنی ب نجابتش و سالم بودنش پرسید گفتم خیییلی گفت زیادم مطمئ ...

شایدنامزدت باکس دیگ درارتباط بوده یانظرش نسبت بهت عوض شده ک به اون مشاوره انتقال داده ...

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدنامزدت باکس دیگ درارتباط بوده یانظرش نسبت بهت عوض شده ک به اون مشاوره انتقال داده ...

ن نامزدم هنوزم ک هنوزه دنبال راضی  کردن ننه

همونقد ک ب اهل نیش و کنایه بودنش ایمان دارم ب وفاداریشم ایمان دارم و اینکه واقعا میخواد ک برگردم

من جدیدا ینی کلا اینطوریم جدیدا فهمیدم ک خیلی اعتماد ب نفسم پایینه خودم تنهایی هیج جا نمیرم حتی روم ...

این مشکل شماریشه توکودکی شماداره  به خودت بفهمون ک نیازی به تاییدشدن ازطرف بقیه نداری چون هرکس برای خودش زندگی میکنه اینو بدون هرکس مشکلات خودشو داره و کسی به زندگی توکاری نداره تو داری به خودت میقبولونی ک همه باهات سرجنگ دارن یاحسودی میکنن ک اگرم یه درصداینطوری باشه بهتر که حسودی میکنن توبه زندگی عادیت ادامه بده اعتمادبه نفستوببربالا  خودتومشغول کن چه با کارکردن چه کلاس رفتن پیاده روی باترسات روبه روشو ارتباطتو با بقیه بیشترکن مگ توچه چیزاییت ازاوناکمتره ک ترس داشته باشی خودتو باهیچکس مقایسه نکن ک کی چه چیزایی داره به کجارسیده من چرا سرنوشتم اینطوری شده چرانمیتونم مث فلانی باشم هرکسی درنوع خودش میتونه بهترین باشه

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
این مشکل شماریشه توکودکی شماداره  به خودت بفهمون ک نیازی به تاییدشدن ازطرف بقیه نداری چون ...

چشم،ممنونم،سعی میکنم❤️

ن نامزدم هنوزم ک هنوزه دنبال راضی  کردن ننه همونقد ک ب اهل نیش و کنایه بودنش ایمان دارم ب وفاد ...

اگرته دلت هنوزم دوستش داری یه جلسه بشینید تویه جای خلوت واروم باهم حرف بزنید ببین حرف زدنی ک زمان بدید به همدیگ طرف مقابلت حرفشوبزنه  و شمافقط گوش بدی نه اینک اون وسط بپری به حرفش  ومتقابلا نفری بعدی.ضعفا و مشکلات هموبشناسید و دراخربه نتیجه برسید

اگرته دلت هنوزم دوستش داری یه جلسه بشینید تویه جای خلوت واروم باهم حرف بزنید ببین حرف زدنی ک زمان بد ...

ضعفا رو شنلخایم منتها اصلاح نشدست

من میدونم معایب خودمو علیم میدونه قرارم میذاریم بریم پیش مشاور بهتر بشیم منتها نمیریم و همونی هستیم ک بودیم

چشم،ممنونم،سعی میکنم❤️

فدات عزیزم سعی کن که همیشه احساساتتو به زبون بیاری و توخودت نریزی استرسو ازخودت دورکن از فردا سعی کن خودت بری مغازه پاساژ توجمع هایی ک هستید شرکت کن نظربده .اهنگ  شادگوش کن برقص توخونه .یه کاغذبردار ترساتو توش بنویس روزی یه ترستو روش کارکن و برطرفش کن

ضعفا رو شنلخایم منتها اصلاح نشدست من میدونم معایب خودمو علیم میدونه قرارم میذاریم بریم پیش مشاور به ...

باید خودتون بخواین ک بهتربشید و قدمی برداریدوگرنه تانخواین مشاورم ک برید بازتاثیری نداره  شماکه مشخصه میخوای .فقط ذهنتواروم کن فکروخیال روبزارکنار .اگر مشکلات نامزدتم ازنظرخودت اونقدبد هست ک دراینده باعث میشه ک نتونی زندگی کنی ویاکناربیای بهتره بزاریش کنارو تموم کنی این رابطه رو

فدات عزیزم سعی کن که همیشه احساساتتو به زبون بیاری و توخودت نریزی استرسو ازخودت دورکن از فردا سعی کن ...

چشم حتما

باید خودتون بخواین ک بهتربشید و قدمی برداریدوگرنه تانخواین مشاورم ک برید بازتاثیری نداره  شماکه ...

میخوام منتها اون نمیزاره و نمیتونم فراموشش کنم با اینکه دوستش ندارم

الان یکی از اقوام گفت میخوام با یکی از دوستام آشناتون کنم دنبال ی کیسی،میگرده برا ازدواج ک حس میکنن تو مناسبی اونم مناسب توعه منتها پسره قبلا ی بار عقد موقع داشته و هم این مسئله اذیتم میکنه هم میدونم علی هنوزم چشمش دنبال منه   حس بدی دارم ک بخوام با یکی دیگه وارد رابطه بشم

میخوام منتها اون نمیزاره و نمیتونم فراموشش کنم با اینکه دوستش ندارم الان یکی از اقوام گفت میخوام با ...

اگر دوستش نداری نبایدبهش فکرکنی واینک چشمش دنبال شماباشه فرقی رو روال زندگیت نزاره مگراینک دوستش داشته باشب وته دلت بخوای دوباره بااون باشی دنیاکه به اخرنرسیده 

ببین دلیل طلاقش چی بوده سوال کن ازاطرافیان  روخودت و اخلاقت کارکن شایدزیادی بدبینی و مسائل رو برا خودت بزرگ میکنی

اگر دوستش نداری نبایدبهش فکرکنی واینک چشمش دنبال شماباشه فرقی رو روال زندگیت نزاره مگراینک دوستش داش ...

باور میکنی نمیدونم دوستش دارم یا نه؟؟؟ فقط میدونم اگ هم دوستش دارم خییییییلی خییییییلی کمتر از دوران نامزدیمونه

طلاق ن ازدواج موقت داشته همون صیغه

باور میکنی نمیدونم دوستش دارم یا نه؟؟؟ فقط میدونم اگ هم دوستش دارم خییییییلی خییییییلی کمتر از دوران ...

امااینک نمیتونی فراموشش کنی یعنی دوستش داری ونمیتونی فراموشش کنی..نیش وکنایه هاش درمورد چی بوده ک باعث جدایی تون شده؟