2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 114 پست
 اونجوری شوهرت حساس ترمیشه واگرم نخوادبمونه به خاطرپیامت حتماموندگارمیشه.اگربتونی مشاوره ببریش ...

اخه وقتي به روش نميارم كه فهميدم كاراشو پرروتر ميشه قيافه حق به جانب تر ميگيره ،فك ميكنه مقصر نيست 

اخه وقتي به روش نميارم كه فهميدم كاراشو پرروتر ميشه قيافه حق به جانب تر ميگيره ،فك ميكنه مقصر نيست&n ...

نه عزیزم اونجوری احساس میکنی وقتی بی تفاوت باشی و چیزی نگی اون موقع خودشون به فکر میرن ولی وقتی بحث بندازی هی میخوان دلیل بیارن و قانع کنن شما یه مدت جنگیدی و این کارشو نهی کردی الان وقتشه دیگ بیخیال بشی وارامشتو الکی بهم نریزی و راضی به مشاور اومدنش کنی 

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوست دارم درامدم رو واسه خودم داشته باشم تا همسرم اینقدر ولخرجی های بیخود نکنه خصوصا ولسه خانواده ...

شماسرکارمیری؟

اینک کاری نداره پس اندازکن حساب شخصی براخودت بازکن.

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

همیشه خانما باید یه پس اندازمخفی یارازهای مخفی براخودشون داشته باشن نیازی نیست شماهرچی داری یا هرچقدحقوق میگیریو به شوهرت بگی حالا اگرکمکی به شوهرت میکنی اشکالی نداره اما حتی نیازی به اینکارم نیست ک شمادرامدی ک داریو بدی به شوهرت اصلا اینکاردرستی نیست

شماسرکارمیری؟ اینک کاری نداره پس اندازکن حساب شخصی براخودت بازکن.

پس انداز و حساب شخصی دارم قناعت میکنم اما به محض  تصمیم واسه هر کاری همه رو دو دستی تقدیمش میکنم طوری که حتی یه وقتایی ممکنه هیچ پولی واسم نمونه یا اگر محتاج باشم جز مایحتاج زندگی چیز دیگه ای ازش نمیخوام با اینکه ممکنه تحت فشار باشم

یا مثلا واسه فلان کلاس یا فلان ورزش خودم و بچه اا باید خودم پول بدم و گرنه باید کلا تعطیلش کنم 

همیشه خانما باید یه پس اندازمخفی یارازهای مخفی براخودشون داشته باشن نیازی نیست شماهرچی داری یا هرچقد ...

حرفتونو قبول دارم اما در عمل واقعا نمیتونم عداب وجدان میگیرم یا اینکه فکر میکنم اخلاقی نیست  گرچه خیلیا خیلی راحت از درامد همسرشون استفاده میکنن و خوشحالن اما من نمیتونم 

چیکار کنم که بتونم این کار رو بکنم یه  پس انداز واسه خودم  که بتونم جاهایی که حقمه و لازمه خرجش کنم نه فقط جایی که فقط از نظر همسرم باید

حرفتونو قبول دارم اما در عمل واقعا نمیتونم عداب وجدان میگیرم یا اینکه فکر میکنم اخلاقی نیست  گر ...

چراعذاب وجدان بگیری مگ شما زندگی مشترک ندارید کل هزینه های زندگی برعهده مردخانوادس و اگرم شما کمک مالی درکنارش کنیداین از مناعت طبع شماس و البته باید به اندازه باشه ک اینطور عادت نشه  وظیفه شوهرته ک درامد زندگی رو تامین کنه و مخارج شماروتامین  شمااول به خودت این مسئله روثابت کن ک وظیفه ای نداری ک حتماباید کارکنی و پول و درامد خودتو خرج شوهرت کنی پس همسرشماوظیفش چیه فقط کسی ک اسمش تو شناسنامه هستشو تورختخواب؟؟

شماباعث ولخرجی همسرت شدی ومقصرش خودت هستی وقتی درامد خودشو خرج شما نکنه بله که میره خرج خانواده و شایدم بقیه کنه.اینکارشمادر درازمدت خیلی مشکلات دیگ ای روبه همراه داره .باخودت فراربزار ک پول و پس انداز خودت تو حساب شخصیه خودت باشه برای روزمبادای خودت نه همسرت بزار مسئولیت پذیرباشه چون رو تربیت فرزندانتون هم دچارمشکل میشید..شما تا کی میتونید کارکنیدو درامدزایی اگ خدای نکرده بیماری براتون پیش بیاد به نظرشما مردی هست ک کنارشماباشه؟

چراعذاب وجدان بگیری مگ شما زندگی مشترک ندارید کل هزینه های زندگی برعهده مردخانوادس و اگرم شما کمک ما ...

ممنونم فعلا دارم تلاشمو میکنم من بخاطر اون 8سال سر کار نرفتم و خیلی از موقعیتهای اقتصادی و اجتماعی خاص رو از دست دادم هیچ کس فکر نمیکرد که من بتونم یه روز هم بیکار بمونم اما چون ایشون خواستن اینکار رو کردم با اینکه تو شهرشون غریبم اما با فرهنگ و شهرشون خودمو وفق دادم اما احساس میکنم نیاز به مقداری استقلال دارم چون هم بهنفع خودمه هم به نفع خودش و زندگیمون

اینجوری بیشتر هم قدردان و مسئولیت پذیر خواهد بود

چون من اول زندگیمون کل پس انداز و طلاهای دوران مجردیمو دادم واسه خرید خونه اونم به اسم ایشون 

اما الان لازمه که کمی هم به فکر خودم باشم و آینده ای که ممکنه تحت کنترل ما نباشه

ممنونم از راهنماییتون

فقط خدا کنه اول از پس خودم و دل زیادی فداکارم بربیام😊

عزیزم این همه اشتباه پشت سرهم کردی ک همسرتو اونطوری بار اوردی الانم دیرنیست گلم سعی کن برا خودت زندگی کنی کمک کردن بد نیست اما به اندازه .ازنظرشما شایدفداکاری باشه اما چشم شوهرتو بقیه شایدسادگی دیده بشه پس سعی کن برا خودت جمع کنی و پس انداز.اینده نگرباش.