2777
2789
عنوان

سوتی های تو خواب همسرتون یا خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4667 بازدید | 106 پست

متاسفانه خودم توهم زلزله دارم مثل دیشب که یهو بیدارشدم ذکر گفتم دوباره خوابیدم صبح با افتخار به شوهرم گفتم زلزله اومد نخواستم اذیت بشی بیدارت نکرد

گفت توهم ماشین بود

چند ماه پیش یهو جیغ زدم بلند زلزله پله هارو بدووووو میرفتم میومدم

شوهرم محکم دستمو گرفته بود که نرم تو کوچه 

داد میزدم زلزله بدبخت الان میمیریم درو باز کن بریم

دست و پاش بدبخت میلرزید. دخترم وحشت کرده بود

خودم قلبم از جا کنده شده بود واقعا انگار تو دهنم بود

اخر پشت در یکی محکم زد تو گوشم😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا یمدت ازش میترسیدم بعد مامانم میگفت حواست باشه از پنجره پرتت نکنه خب تو خوابه بیشتر از اون حرفش ...

منم از وفتي به مامانم گفتم بنده خدا ميترسه ميگه خطرناكه نگيره بزنتت تو خواب🤣

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

یه بار شوهرم خواب بود تازه اومده بودیم خونه خودمون،بعد تو خواب گفت به زهره بگو بیاد همون نمایشگاهه،منم بیدار گفتم کدوم زهره بیاد،گفت به زهره دیگ،گفتم خب کدومو میگی؟؟؟؟ 

بعد بیدار شد گفت خانوم دنبال سوژه میگردی

😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
منم از وفتي به مامانم گفتم بنده خدا ميترسه ميگه خطرناكه نگيره بزنتت تو خواب🤣

😂والا باید حواسمون باشه 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بابا داداش من خیلی وضعش خرابه تو مسافرتا ک دیگ هیچی یجا جا نباشه جدا بخابیم چند نفر مجبرو باشی پیش هم بخابن میفرستیمش تو ماشین یا کلا تو حیاطی جایی قشنگ طوری‌ضربه میزنه کبود شی هر چی تو بزنیش بیدار نمیشه کلا پا نیمشه

یه بار شوهرم خواب بود تازه اومده بودیم خونه خودمون،بعد تو خواب گفت به زهره بگو بیاد همون نمایشگاهه،م ...

فهميده داري مچش و ميگيري

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
فهميده داري مچش و ميگيري

آره خیلی زرنگه،با مدرک جلوش حرف میزنم میزنه زیرش.... 😐😐😐😐😐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خخخخخ یکم دیگ اصرار میکردی میفهمیدیا

میخواستم همینو بفهمم دیگ،خیلی زرنگه خودشو لو نمیده

خاله ام از شهرستان اومده بود تو اتاق من و خواهرم میخابید تا صب وحشتناک خور و پف میکرد صبحم پا میشد میگقت اصلا نخابیدم از غم مادرجون بعد شبش ما صداشو ضبط کردیم بهش فردا نشون دادیم گفتیم ببین این چطوری خر و پف میکنه برداشت گفت خیر ندیده چه خوابی داره ای کاش من مث این میخابیدم

عاقا من 😂😂😂

عاقا خواهرم 🤣🤣🤣

صدای خر و پفش🤔🤔

😂  لگد هم میزدم   یه شب خونه زن داییم کنار بوفه خواب بودم  هر چند دقه یه لگد می ...

خخخخخخ😆😆😆😆😆

زن دایی چه حرصی خورد از دستت اونموقع 😂😂😂😂😂😂😂

با همسرت الان کاری نداری؟؟؟😉😉😉😉

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

من وقتی خاهرم میاد خونه مامانم از دست داداشم شبا تا صب خاب به چشماش نمیاد بخاطر بچش الان ۳ سالشه ولی میگ یه روز این پوریا بچمو له میکنه قشنگ در اتاقو رو خودشو بچش قفل میکنه تا راحت بخابه