2777
2789
عنوان

سوتی های تو خواب همسرتون یا خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4667 بازدید | 106 پست
یه شب  تو عقد  من و شوهر تو اتاق خواب بودیم  یهو  دیدم در  اتاق و میزنن &nb ...

عزیزم‌امضات رو خوندم خیلی ناراحت شدم ده ساله ازدواج کردی نی نی نداری؟ مشکلتون چیه 

همه دنیا باتمام خوبی ها و بدی هاش فدای تک تک نفسای یدونه دخترم
وااااااای خخخخخ من بجات بودم میترسیدم 

خخخخخخ انقدر خنديدم صبحش بهش ميگفتم ميگفت توروقرانن نگو به هيچكس نگو هر چي بخواي ميدم خجالت ميكشيد از فحشه🤣

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌امضات رو خوندم خیلی ناراحت شدم ده ساله ازدواج کردی نی نی نداری؟ مشکلتون چیه 

قربونت عزیزم.   مشکل  از شوهرمه   بیشتر   خودمم تنبلی دارم  با دارو رفع میشه ولی شوهرم  ضعیفه عمل هم کرد تاثیر نداشت     این ماه  انتقال جنین دارم ان شالله

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

یسری خواهر دوستم خواب بود بعد ینفر از تو کوچه بوق زد این داد زد الان میام بعد دوباره خوابید

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
قمه دارین خونتون؟

اووهوووم🤣

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

من شوهرم تو خواب داد میزنه و بعضی وقتا فرار 😶😶😶منم پرت میکنه مثلا باهم فرار کنیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الان خیلی بهتر شده چن وقت پیش شبا از ترس نمیخابیدم😱میگفتم الانه دوباره داد بزنه

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
شوهر من خوابيده بوديم يهو بيدار شد گفت خواب ديدم فلاني اومده ديوارمون و داره خراب ميكنه يهو پاشد رفت ...

😂😂

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
برات دعا میکنم که تو سال جدید خدا بهت ی بچه سالم بده دلتو شاد کنه

ممنون عزیز دلم  خدا به دل همه منتظران نگاه کنه. 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
من شوهرم تو خواب داد میزنه و بعضی وقتا فرار 😶😶😶منم پرت میکنه مثلا باهم فرار کنیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ا ...

اين مردا رد دادن به خدا🤣

اوهه ییار تازه خواهرم بچه دار شده بود میخابه خیلی بی خوابی فشار اورده بچش گریه میکنه شوهر خواهرم خواهرمو بیدار میکنه میگ بیا بچه گریه میکنه میگ بچه کدومه کدوم بچه کلا هر چی بچه رو نشون میداده میگفته بچه من نیست خابیده صب بیدار شده بود هیچی یادش نمیومد ولی مامانمم بوده میگ قشنگ منکر بچه شد خخخخ گرفت خوابید

اين مردا رد دادن به خدا🤣

بخدا یمدت ازش میترسیدم بعد مامانم میگفت حواست باشه از پنجره پرتت نکنه خب تو خوابه بیشتر از اون حرفش ترسیدم😂😂