2777
2789
عنوان

سوتی های تو خواب همسرتون یا خانوادتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4667 بازدید | 106 پست
خخخخخخ😆😆😆😆😆  زن دایی چه حرصی خورد از دستت اونموقع 😂😂😂😂😂😂😂 با همسرت الان کاری ندار ...

الان دیگه نه   ده ساله   درستم کرده😂 اوایل ازدواج هم لگد میخورد   هم جامو عوض میکردم تو خواب  مثلا شب پیشش میخابیدم صبح سرم زیر  میز اینه بود  😂         یا زیاد لگد میخورد   یا   نصفه شب پا میشد میگفت  چرا سرت اونوره  پات بالا😂😂😂😂 بعد دیگه پاشو  میزاشت روم محکم    داشتم مینداخت دورم 😂😝😝😝😝😂😂😂😂😂 الان  دیگه درست شدم 😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه نه   ده ساله   درستم کرده😂 اوایل ازدواج هم لگد میخورد   هم ...

بیچاره چه ملالت ها کشیدههههه😂😂😂😂😂😂

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
بیچاره چه ملالت ها کشیدههههه😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

خدایی ما نزدیک ۱۶ نفر بودیم تو یه ویلا تو شمال ۳ تا اتاق داشت حدود ۹ نفر تو حال میخابیدن هر شب از حال صدای .... میومد 

کسی ام نمیفهمید کیه 

دیگ یطوری بود شبا موقع خواب مردا مسخره میکردن میگفتن بچه ها طوری کار کنین کسی نفهمه از کی بوده 

وای وای اینو بگم براتون

من شوهرم مهندس ساختمون سازیه

یکی از کارگراش افغانیه اسمش احمده

شوهرم ی شب تب داشت ، افتضاح

خوابیده بودیم ، من تشنم شد رفتم آب بخورم

دیدم شوهرم وسط پذیرایی داره راه میره با چشم بسته

یهو گفت هوووو احمد برو طبقه بالا رو سرکشی کن منم الان میام

منم واقعا ترسیدم ، یهو جیغ زدم

بعد گفت هووو احمد چته؟

😐😐😐😐😐😐😐😐

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
کاربران گرامی لطفا از گذاشتن پستهای نامربوط خودداری کنید وگرنه دسترسیتون به سایت بسته میشه 

نی نی یار جون ماهمه سوتی هامون مثبت هجده هست. ...الان من چی تعریف کنم پس

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍