2777
2789

پدر شوهرم عمل كرده، شوهرم زنگ زد الان 

بيچاره گريه ميكرد ميگفت ميترسم 

حالش خوب نيست

تورو خدا يه صلوات بفرستيد براى شفاى همه مريض ها من جمله پدر شوهرم

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عروس خوبی تعجب کردم

به خدا پيش اومده كه دلگير شده باشم ناراحت شده باشم از دستش اما ادم تو موقعيت مريضى ميفهمه كه اينها بزرگترن و حضورشون ارزش داره تو زندگى

گذشته ديگه مهم نيست 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
فرستادم عزیزم ان شاء الله خوب میشن

مرسى ان شالله خدا همه رو شفا بده 

پاى كسى به بيمارستان نرسه

پدرشوهر منم مریضه یه مریضیه سخت توروخدا برای اونم دعا کنین

ان شالله مريضى از خونتون دور باشه و همه عزيزاتون سالم و سلامت باشن

چشووونه؟؟؟ پدرشوهرم سرطان حنجره داشت حنجرشا دراوردن ديگه نميتونه حرف بزنه من دوهفته گريه فقط..ولي ب ...

الهى بيچاره خدا بهش صبر بده سخته 

پدرشوهر من قلبشه

به خدا پيش اومده كه دلگير شده باشم ناراحت شده باشم از دستش اما ادم تو موقعيت مريضى ميفهمه كه اينها ب ...

انشالله خدا همیشه به اندازه بزرگی دلت بهت نعمت هاشو بده

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.