2777
2789
اسم دكترتم بهم بگو كجا انجام دادي

سلام ببخشید دیر ج دادم من نوین مشهد رفتم دکتر مهناز منصوری مشکل اصلی از همسرم بود منم تو این مدت چهار سال نازایی پلیپ تو رحمم رشد کرده بود تیروئیدم کم کار شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دلارام جون، باور کن منم اصلا فکر نمیکردم مثبت بشم ولی خدا برام معجزه کرد انشاالله انشاالله برای ...

عزیزم‌خوشحال شدم خبر بارداریتون خوندم😍میشه بگین کدوم مرکز رفتین و پیش کدوم دکتر؟؟

عزیزم‌خوشحال شدم خبر بارداریتون خوندم😍میشه بگین کدوم مرکز رفتین و پیش کدوم دکتر؟؟

قربونت❤ همون همدان رفتم عزیزم بیمارستان فاطمیه

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله خداكنه  خدا كمكم هممون بكنه سه روز عزيزم فرش انتقال داد يكيش هست سلولي بود يكي شش س ...

عزیزم میشه بگی ۸ سلولی چجوریه؟خوبه؟ جنین منم ۸ سلولیه

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
اره واقغا فكر و روحي داغون ميكنه ادمو ايشالله طبيعي باردار بشي 

عزیزم وافن فقط ترشح داشتی

علایم دیگه ک بقیه میکن مث گ گرفتگی یا هرچیز کوچیکی نداشتی

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
عزیزم من روز ۹ انتقال بی بی زدم منفی شد بتظرتون زود زدم?؟

آره عزیزم من تو سایت دیدم بچه ها روز دوازدهم بی بی چکشون منفی بوده ولی مامان بودن، انشاالله برای شماهم اینجوریه

وای خدا رو شکر بالاخره مامان شدی. برا منم دعا کن.از دیروز دلشوره گرفتم.کلی هم الکی گریه کردم.همش میگ ...

عزیزم خوبی؟ کم پیدایی ...

خدا کنه از دیشب خالی شدم انگار 😭😭😭

سعی کن بی بی چک نزنی، من روز دوازدهم رفتم آزمایش خداروشکر مثبت که شدم رفتم دوتا بی بی چک زدم که ازش انتقام بگیرم😶

تاحالا بوده منفی باشه بی بی ازمایش مثبت ؟؟روز ۹ زود بود نه؟

خودم تجربشو نداشتم ولی تو سایت بله خانومایی بودن حتی روز ده دوازده بی بی منفی بود ولی باردار بودن

شما هم صبر کن فعلا، خیره انشاالله

عزیزم من روز ۹ انتقال بی بی زدم منفی شد بتظرتون زود زدم?؟

سلام شما رفتی ازمایش بتا بدی؟

انشالله که مثبت بشی و خدا بهت اولادی سالم و صالح عطا کنه

انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏