2777
2789
عنوان

روش جدید برای جذب فالوور اینه که

78 بازدید | 9 پست

خودشونو شبیه جنس مخالف میکنن یه مشت محتوای زاغارت تبلیغاتی یا چرت و پرت تولید میکنن بعد هزارتا کامنت میگیرن که تو دختری یا پسر؟😂و جواب نمیدن تا حسابی پیجشون بره بالا

قصد توهین به ترنسها یا کسایی که استایل متفاوت دارن ندارما 

ولی بعضیا واقعا تابلوئه هدفشون ویو گرفتنه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کارذمسخره ای هم بلدنیستیم و رومون نمیشه انجام بدیم برا رشد پیجمون متاسفانه🥹

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

بعضی ها پشتشونو رو به دوربین میکنم

وای اون😂😂😂یادم نیار اسیدههه اسید

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

هیچ کارذمسخره ای هم بلدنیستیم و رومون نمیشه انجام بدیم برا رشد پیجمون متاسفانه🥹

متاسفانه آسون ترین راه شده همین خودم تو فکرشم یه مسخره بازی درارم کارو دربیارم😂

جدیدا همون اول کلیپ باسن شونو به نمایش میگذارنبعضیا خیلی بی شخصیتن

و نگم از مردمِ بی شخصیتی که به اینجور ریلزها علاقه نشون میدن