2777
2789
نه بابا پریود کجا بود.ان شاالله لک لانه گزینیه.نگران نباش.ان شاالله این دفعه حتما مامانی. منم امروز ...

آخه لانه گزینی اولاشه نه الان، توکل به خدا

من سه شنبه باید برم ولی اگه پریود نشم یکشنبه میرم دیگه

انشاالله هردومون خوش خبر باشیم😍😍😍

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آخه لانه گزینی اولاشه نه الان، توکل به خدا من سه شنبه باید برم ولی اگه پریود نشم یکشنبه میرم دیگه ...

ان شاالله عزیزم. من هشت روز دیگه مونده تا آزمایشم.زیاد بهش فکر نکن.مثبت باش. این دفعه حتما مامانیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله عزیزم. من هشت روز دیگه مونده تا آزمایشم.زیاد بهش فکر نکن.مثبت باش. این دفعه حتما مامانیم

پناه بر خدا😙😙😙

سلام خوبی عزیزم؟ آزمایش دادی ؟ یا هنوز وقتش نرسیده؟

سلام عزیزم، قربونت شما خوبی؟ جوجه هات خوبن؟

بله خداروشکر مثبت شدم❤ انشاالله نوبت خودته😍😍😍

سلام عزیزم، قربونت شما خوبی؟ جوجه هات خوبن؟ بله خداروشکر مثبت شدم❤ انشاالله نوبت خودته😍😍😍

وای خدا رو شکر بالاخره مامان شدی. برا منم دعا کن.از دیروز دلشوره گرفتم.کلی هم الکی گریه کردم.همش میگم نکنه منفی بشم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وای خدا رو شکر بالاخره مامان شدی. برا منم دعا کن.از دیروز دلشوره گرفتم.کلی هم الکی گریه کردم.همش میگ ...

مرسی دلارام جون، باور کن منم اصلا فکر نمیکردم مثبت بشم ولی خدا برام معجزه کرد انشاالله انشاالله برای توام همینجور میشه😙