2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز دهم انتقار جنین سه روزمه.از سرشب وحشتناک کمر درد و پادرد و حس پریودی دارم.به نظرتون من ...

سلام عزیزم شما مثبت شدید انشا... من امروز روز دهم  هست ولی علایم ندارم خیلی نگرانم همش گریه میکنم 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی کوچولو چطوره؟ 

سلام دلارام جون، ممنون❤ شما خوبی؟

نی نی ام خوبه خداروشکر و به شدت نق نقو😕😅

عزیزم خیییلی وقت‌پیش برات پیام گذاشتم انگار نمیومدی سایت

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دلارام جون، ممنون❤ شما خوبی؟ نی نی ام خوبه خداروشکر و به شدت نق نقو😕😅 عزیزم خیییلی وقت‌پیش ...

عزیزم. ان شاالاه خدا به همه منتظرا یکی از این نق نقو ها بده که نق زدنشونم شیرینه.

آره بعد از انتقال منفی مرداد پارسال دیگه با این کاربری نیومدم. مهر ماه که مثبت شدم با یه حساب دیگه اومدم که بعد از تولد فسقلیم وقت نشد بیام تا الان الان باز رمز اونو فراموش کردم باز با حساب قدیمیم اومدم. دلم واسه قدیمیهای نی نی سایت خیلی تنگ شده بود که پیامتو دیدم .با اینکه برا پارسال بود خیلی ذوق کردم. گل پسری رو جای من ببوس عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم. ان شاالاه خدا به همه منتظرا یکی از این نق نقو ها بده که نق زدنشونم شیرینه. آره بعد از انتقال ...

الهی آمین عزیزم، قربونت💋

به به خیلی خیلی مبارک باشه مامان شدنت❤❤❤

فسقلی دخمله یا پسر؟🥰

چه تاپیک خوبی چندتا مثبت داشت دلم گرم شد... هرچند این بار امیدی ندارم ولی انشالله منم مادر بشم. من شنبه میرم آزمایش. دفعه اول مثبت شد ولی قلب جنین تشکیل نشد و مجبور شدم سقط کنم خیلی حالم بد شد.... 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
شادن جون خوبی عزیزم گل پسرت خوبه یادش بخیر باردار بودی چه روزای بود دختر من دیروز هفت ماهش شد

سلام عزیزم، خوبی؟

قربونت، پسرمم خوبه خداروشکر

وای راست میگی خیلی زود گذشت ...

آخی نازی🥰🥰🥰 خدا حفظش کنه براتون❤❤❤