2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست
ازمایشاتم فقط مشکل کم کاری تیرویید دارم ن کیست دارم  ن چیزی چون پریودام منظمن

تيروييد بايد درمان شه حتما

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
اگه این ماه بشم دعاتون میکنم فراووون اگه بچه هم داری  خدا نگهش داره علاقه شدید به بچه دارم شد ...

دكتر رفتي ببيني فوليكول غالب داري يا نه؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه تو فامیلمون یه دختر ۱۴ساله ۳ماهه بارداره اونو میبینم بخودم میگم چقدر من تواناییم پایینه

واي خاك بر سرم 

اين از زندگي چي ميفهمه 

چي ميخواد تربيت كنه اخه با اين سن؟ 

فقط كه باروري نيست 

ادم بايد خودش به ثبات رسيده باشه بفهمه زندگي چيه تربيت چيه 

از روز ۹ ام آذر الی تا ۲۱ آذر. یک روز در میان اقدام داشتیم چون نمیدونستم تخمک گذاریم کیه اینبار دلم ...

تب دهن مانع ميست 

بايد بالايي بخواد عززيزم

نه نداشتم، فقط افت فشار و بی حالی و گرسنگی شدید که از هفته ۱۲ رفع شد

منم تا يه ذره كم ميشه حالت گلوم همش دنبال خوردنم😂 

بيحال و خسته ام هستم ولي بدترينش همون گلومه كه هنوز تموم نشده

میدونم نیس.ولی خوب دلم مخاد چه کنم:(اخه دلم اصلا شاد نیس افسردم 

بارداري و زايمان افسردگي رو بيشتر ميكنه 

بچه دواي هيچ دردي نيست 

لذت داره و مسئوليت

دکتر گیج ننوشته 😐

بريد اورولوژيست

يا بريد مركز ناباروري خودشون ارجاع ميدن به اورولوژي

منم تا يه ذره كم ميشه حالت گلوم همش دنبال خوردنم😂  بيحال و خسته ام هستم ولي بدترينش همون ...

شاید اسید معدت زیاده میاد بالا گلوتو اذیت میکنه، شب بالش بلندتر بذار که بالاتر از بدنت باشه، وسط غذا هم مایعات نخور نیم ساعت بعد غذا اب بخور امتحان کن شاید اوکی شدی

تو چی میدونی من چی کشیدم انقد گریه کردم ک احساس کم ابی میکنم

من نميدونم تو چي كشيدي ولي ميدونم ١٧ سال سن اينهمه بي طاقتي نيست

كسيو ميشناسم ٣٥ سالشه ١٧ بار انتقال و دوتا سقط داشته هنوز در تلاشه 

اصلا ویار چیه،به چیزی که دوست داری و هوس میکنی میگن یا به چیزی که متنفر میشی تو بارداری میگن؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
شاید اسید معدت زیاده میاد بالا گلوتو اذیت میکنه، شب بالش بلندتر بذار که بالاتر از بدنت باشه، وسط غذا ...

همه اين كارا رو ميكنم ولي خب بازم هست 

گاهي شديد تر كاهي خفيف تر