2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست
اصلا ویار چیه،به چیزی که دوست داری و هوس میکنی میگن یا به چیزی که متنفر میشی تو بارداری میگن؟

كلا هر حالتي كه بخاطر بارداري ايجاد بشه 

مثلا يكي تهوع داره من گلوم انگار باد كرده از تو اذيت ميكنه غذا توش گيره 

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
ایسالا رفع میشه تا اینجای بارداری من فهنیدم هر حالتی پیش میاد موقتی هست  بعد کم کم فروکش میکن ...

اره دقيقا همنيه منم منتظرم هر لحظه مه فروكش كنه😂

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين هايپر ميوه نياوران خيلي چيزيا داره شايد شليل هم داشته باشه  ريز ريز تونستي غذا بخور يا هر ...

مرسی گلم معدم انگار کوچیک شده دیشب یه انار خوردم دیگه هیچی نتونستم بخورم اره دیگه باید سعی خودمو بکنم به خاطر نی نی

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️

سلام خانمهای گلم 

ایا میدونید در طب سنتی 60 نوع سر درد داریم ولی شما دکتر میرید فقط چند تا دارو برا همه مینویسه ؟

ایا میدونستید شروع سر درد از هر نقطه از سر درمان متفاوتی داره ؟

اکه دوست دارید بدونید و برای همسر و فرزندتان خودتان دکتر باشیداینجا  کلیک کنید و به دیگران هم نشر دهید .

آره تو چهار ماه تموم شد خداروشکر

واي من هنوز دارم تا اخر چهار😥 تازه اولشم 🥺

یخ سیب زمینی اب پزبافلفل فراوون

وا چه باحال

تهوع و حالتهاي بد نداشتي ؟؟؟ فقط عشق سيب زنيني؟

مرسی گلم معدم انگار کوچیک شده دیشب یه انار خوردم دیگه هیچی نتونستم بخورم اره دیگه باید سعی خودمو بکن ...

خب چيزاي مقوي رو سعي كن كم بخوري كه متنوع بخوري 

مثلا يك چهارم انارر بخور

وا چه باحال تهوع و حالتهاي بد نداشتي ؟؟؟ فقط عشق سيب زنيني؟

ن زیادفقط نبایدمعده ام سنگین میکردم وعده های غذایی زیادبامقدارکم مثلاابجیام ازبوی مرغ وخیلی چیزای دیگه بدشون میومدولی من ک انگارن انگار.نمیدونی با چ عشقی هرشب سیب زمینی باتخم مرغ اب پزمیکردکلی فلفلم میزدم بهش میخوردم😅

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
ی ماه دیگ ک بیشتر نداری شما مگ سه ماهه نیستی

اره سه ماهم تموم شده ولي خسته شدم 🤪

ن زیادفقط نبایدمعده ام سنگین میکردم وعده های غذایی زیادبامقدارکم مثلاابجیام ازبوی مرغ وخیلی چیزای دی ...

اي جان😂😂 

خيلي حال ميده واقعا ادم يه چيزو خيلي دوست داشته باشه

من گلوم ميزاشت ٢٠٠ كيلو ميشدم 🤣