2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بزاق دهان باعث مردن اسپرم میشه دستشویی هم زود نرو بعد اقدام 

از روز ۹ ام آذر الی تا ۲۱ آذر. یک روز در میان اقدام داشتیم چون نمیدونستم تخمک گذاریم کیه

اینبار دلم خوش بود ک باردارم ولی نشدم

چون این اب دهانو دستشویی نگو مانعش بود

من کم کاری تیرویید دارم ولی قرص مصرف میکنما اگه اقدام کنم مشکلی پیش نیاد واسه سلامتی جنین؟

از اونا سر در نمیارم عزیزم به دکتر بگو ولی قرص مصرف نکنی بهتره من زخم معده داشتم دکتر دارو داد یه بار خوردم دیگه گذاشتمش کنار 

من از عید به بعد جدی اقدام کردم نه خودم هیچ دارویی مصرف میکردم نه گذاشتم شوهرم بخوره فلفل نمیریختم تو غذام چون واسه مرد خوب نیس عوضش دارچین خیلی خوبه هم واسه خودت هم شوهرت.. زعفرون هم نمیخوردم چون میگفتم اگه باردار باشم مضره باعث سقط میشه به خودم زیاد استرس نمیدادم سعی میکردم فکر نکنم اصن اگرهم توفکرش بودم غصه نمیخوردم کلی کارهای دیگه...

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
اخه مبارک گلک الان نی نی بدنیا اومده؟

نه عزیزم تازه باردارشدمیک ماه ونیمم هست شب ولادت امام حسن عسگری فهمیدم 

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
وای وای پس بگو دا.من فک‌کردم دیتشویی ربطی نداره اخه مجرا شون باهم فرق داره 😐

نه عزیزم وقتی سریع میری دستشویی  از جات بلند میشی اسپرم تخلیه میشه میاد بیرون 

اگه اینکارا رو نمیکردم باردار میشدم؟

انشالله اینبار مامان میشی😍

خدایا به امید تو😔

آفرین گلم چیزای مقوی بخور شیر گردو نرم کن تو غذاهات بریز میوه بخور غصه نخور😉خبرشو بهم بده حتما یادت نره 

راسی از روز ۱۶تا ۲۱ قدام کنم یه شب در میون احتمال بارداری هس؟

نه عزیزم احتمال داره دیر باشه و از تخمک گذاریت بگذره

از۱۰پریودیت تا ۲۰پریودیت اقدام کن یه شب درمیون انشالله نتیجه میگیری