2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست

بچه ها منم چند روزه حالم از غذا بهم میخوره هیچی نمیتونم بخورم همش احساس میکنم تا گلوم سیر سیرم مخصوصا از مرغ بدم میاد😷🤢اسمشم که میاد تو ذهنم حالت تهوع میگیرم

هوس شلیل کردم ولی لعنتی نیس😭حتی خواب میبینم دارم شلیل میخورم انقد دلم میخاد😋

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
عزیزم انقد با نا امیدی حرف نزن منم یکسال ونیم منتظر بچه بودم خیلی گریه میکردم ولی به جا غصه خور ...

ازمایشاتم فقط مشکل کم کاری تیرویید دارم

ن کیست دارم  ن چیزی چون پریودام منظمن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشاتم فقط مشکل کم کاری تیرویید دارم ن کیست دارم  ن چیزی چون پریودام منظمن

یکسر دکتر زنان خوب برو شاید مشکلی نداری از اینه که روششو بلد نیستین باورت نمیشه من تا ماه پیش نمیدونستم تخمک گذاری به چه درد میخوره کی اتفاق میوفته

الٰهُم صَلی عَلٰی مُحَمَد وآل محمد وعَجِل فَرَجَهُم)برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادرشدن دارم🤲🏻                                برای سلامتی نی نی منم بیزحمت صلوات بفرستید☺️
فقط مخام گریه کنم همین:(

به جای گریه دختر خوب برو دست به دامن خدا شو خدا داره امتحان میکنه هممونو...من خدا رو نماز و دعا فراموش کرده بودم باورت نمیشه بعد چند وقت که خواستم نماز بخونم بلد نبودم ولی بچه کاری با من کرد که دور تا دور خونم پر از قرآن و مفاتیح تسبیح چادرنماز بود افتاده بودم به پاش  هنوزم تا آخر عمرم به‌ پاش میوفتم ممنونم ازش که اینجوری امتحانم کرد با اینکه خیلی خیلی سخت بود ولی باعث شد تا اخرعمرم عاشق خودش باشمو فراموشش نکنم ونیوفتم به دامن بنده هاش

پریودام ۳۰روزس یه اپلیکیشن دارم اسمش مینت روز تخمک گذاری رو و پریود و نشون میده از روز ۱۶تا ۲۱ دوره ...

منم دقیقا همون ۳۰یا۳۲روزه اس دکتر بهم گفت از ۱۴پریودی یه شب درمیون اقدام کن البته قبلش همین قرصه رو خورده بودم 

شماهم از همون ۱۲یا ۱۴پریودی یه شب درمیون اقدام کن و از جات بلند نشو سریع پاهاتو بگیر بالا انشالله این ماه بیای خبر بدی نی نی داری خیلی خوشحال میشم

اگه این ماه بشم دعاتون میکنم فراووون اگه بچه هم داری  خدا نگهش داره علاقه شدید به بچه دارم شد ...

انشالله جواب میگیری  یه خانومی همینجا میگفت دعای مشلول چهل روز روزی یکبار نذرکن برای حاجتت و از ته دل بخون خدا خیرش بده...من دوشب خوندم فرداش خدا حاجتمو داد🤲🏻تازه فهمیدم باردارم عزیزدلم 

من دفعه قبل کل روزو اقدام شت سرهم هر روز آب دهن باعث از بین رفتن اسپرم میشه؟

اره بزاق دهان باعث مردن اسپرم میشه دستشویی هم زود نرو بعد اقدام